استاندار آذربایجان غربی گفت: بخش شیلات و آبزی پروری استان توسعه می‌یابد باید سند توسعه این بخش بازنگری شود.

استاندار آذربایجان غربی ظهر امروز در جلسه مرکز سرمایه‌گذاری استان که با محوریت بررسی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری برگزار شد، با تاکید بر همکاری دستگاه‌های متولی در راستای توسعه بخش شیلات و آبزی پروری استان، گفت: با توجه به ظرفیت‌های استان در این حوزه، مناطق سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری در مناطق مختلف شناسایی و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

محمدصادق معتمدیان با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه آذربایجان غربی در حوزه منابع آبی برای توسعه آبزی پروری و شیلات، افزود: سند توسعه شیلات و آبزی پروری در استان بروزرسانی شده و نقشه راه در این حوزه بر اساس ظرفیت‌های منطقه‌ای باید تدوین شود.

وی با تاکید بر تشکیل ستاد هماهنگی توسعه شیلات و آبزی پروری استان به ریاست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، خاطرنشان کرد: در این ستاد ضمن بررسی ظرفیت‌های بالقوه در حوزه شیلات و آبزی پروری، با بهره‌گیری از نظرات کارشناسان و دانشگاهیان، مسائل و مشکلات این حوزه برطرف شده و زمینه‌های همکاری دستگاه‌های متولی فراهم شود.

استاندار آذربایجان غربی بر توسعه و استفاده کامل از ظرفیت‌های ایجاد شده در حوزه شیلات و آبزی پروری استان نیز تاکید کرده و افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود، چرخه کامل تولید محصولات شیلات و آبزی پروری باید ایجاد شود تا این استان بتواند به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های تولید آبزیان در کشور مطرح شود.

معتمدیان با اشاره به ضرورت تدوین بسته فرهنگی و اطلاع رسانی در خصوص اهمیت مصرف ماهی در سلامت انسان، اضافه کرد: صدا و سیما و رسانه‌های مختلف می‌توانند با فرهنگسازی، ضمن تغییر ذائقه مردم برای استفاده بیشتر از ماهی، زمینه افزایش تولید آبزیان در استان را فراهم کنند.

وی در ادامه با تاکید بر احصای مسائل و مشکلات سرمایه‌گذاران در حوزه شیلات و آبزیان استان، افزود: در مرحله اول مشکلات واحد‌های مشکل‌دار و نیمه راکد و راکد حوزه شیلات و آبزی پروری رفع شود تا این واحد‌ها به جرگه تولید بازگردند؛ چرا که حل مشکلات این واحد‌ها می‌تواند زمینه افزایش تولید و همچنین ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال در استان را فراهم کند.

استاندار آذربایجان غربی ایجاد شهرک‌های شیلات و آبزی پروری در استان را نیز یادآور شده و اظهار داشت: با ایجاد این شهرک‌ها در مناطق مستعد استان، زمینه حضور سرمایه‌گذاران در این حوزه فراهم شده و همچنین شرکت‌های تعاونی بومی و محلی می‌توانند در این مناطق فعالیت کنند.

معتمدیان با اشاره به ظرفیت آبزی پروری در پشت سد‌های استان، افزود: باید مدل جدیدی در حوزه بهره برداری از ظرفیت آبزی پروری پشت سد‌های استان طراحی شود که مردم بومی و محلی ضمن فراگیری آموزش‌های لازم در قالب شرکت‌های تعاونی، بتوانند از این منابع بیشتر بهره‌مند شوند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.