سعید نارویی اظهار کرد: ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان را انار تشکیل میدهد که حدود ۲ هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی با بیان اینکه برداشت انار در سیستان و بلوچستان از نیمه اول شهریور شروع و تا اوایل آبان ادامه دارد، افزود:متوسط عملکرد میوه انار در استان بیش از ۱۲ تن در هکتار است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: مهمترین نوع انار در این استان که شهرت جهانی دارد انار یک کیلوگرمی سنگان و از دیگر ارقام عمده انار کشت شده ملس ساوه، شهسوار، بی دانه فردوس و رباب مهریز است.
وی افزود: انار برداشت شده از باغات سیستان و بلوچستان علاوهبر تازه خوری برای مصارف دیگر از جمله رب انار، ادویه محلی و رنگ رزی مورد استفاده قرار میگیرد.
نارویی با اشاره به خواص انار اظهارکرد: این میوه علاوهبر خواص آنتی اکسیدانی منبع خوبی از انواع ویتامینها از جمله ویتامین A، C و E و اسید فولیک است.