رییس اتحادیه نوشت افزار و کتابفروشیهای آذربایجانغربی در گفتگو با خبرنگاران گفت: اغلب نوشتافزار عرضه شده در بازار استان شامل ۶۵ درصد مربوط به تولیدات داخلی بوده و حتی در بخش مدادرنگی و مداد، در اصالت کالا و استحکام کالاها قابل رقابت با برندهای خارجی هستیم.
جعفر جعفری افزود: افرادی که در خیابانهای عطایی و سایر خیابانها اقدام به فروش نوشت افزار در مدت زمان یک ماه میکنند و شغلشان میوه فروشی است، اجناس اصل و با کیفیت به فروش نمیرسانند و اجناس طرح و بنجل عرضه میکنند.
وی به شهروندان توصیه کرد: از مغازههایی خرید کنند که در روزهای آتی امکان مرجوع کردن کالا برایشان وجود داشته باشد و سعی کنند از محلات خودشان اجناس مورد نیازشان را تهیه کنند.
رییس اتحادیه نوشت افزار و کتابفروشیهای آذربایجان غربی اضافه کرد: نظارت و بازرسی بر کتابفروشیها و نوشت افزارها نیز از طرف اتاق اصناف، صنعت معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی و یا به صورت مشترک انجام میشود.
جعفری ادامه داد: در زمینه قیمت و درصدهای فروش نیز نظارتهای جدی وجود دارد و ۱۵ درصد سود و ۱.۵ درصد هزینه حمل و نقل برای فروشندگانی که اجناس خود را از تهران خرید میکنند، لحاظ شده است.
وی اظهار کرد: برخی اجناس که از طریق ثبت سفارش از راههای قانونی به کشور وارد میشوند، اغلب کوله پشتی و جامدادی هستند که نسبت به سال قبل ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش قیمت برای آنان داشته ایم.
وی گفت: در زمینه کاغذ آ چهار (A ۴) در برخی اجناس تا ۱۰ درصد شاهد کاهش قیمت هستیم ولی دفترهای با کیفیت، امسال با افزایش قیمت ۱۵ درصدی عرضه میشوند.
رییس اتحادیه نوشت افزار و کتابفروشیهای آذربایجان غربی گفت: شماره تلفن ۱۲۴ آماده دریافت شکایتهای شهروندان از بازار نوشت افزار است که در زمان سریعی نیز رسیدگی میشود.