مهدیه فلاح مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی گفت: ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی استان در شهرستانهای مختلف به کشت پیاز اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: محصول پیاز در آذربایجانغربی به ۲ روش بذری و نشایی کشت شده و به طور متوسط از هر هکتار ۶۰ تن پیاز مرغوب تولید میشود.
فلاح ادامه داد: ارقام محلی قرمز، زرگان، قرمز رد روبین، مینروا و آفریگرو در آذربایجان غربی کشت میشود.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی اظهار کرد: میاندوآب و شاهیندژ بیشترین میزان تولید پیاز را در استان به خود اختصاص داده اند.
فلاح گفت: شرایط آب و هوایی مناسب، رعایت اصول کاشت و داشت توسط کشاورزان، آبیاری به روش نوارتیپ جهت صرفه جویی و بهره وری در مصرف آب از دلایل تولید پیاز با کیفیت در این استان است.
۹۰ درصد مزارع پیاز استان با استفاده از نوار تیپ آبیاری میشود.
تناوب کشت، جایگاه کشت پیاز در الگوی کشت، ایجاد اشتغال فصلی و استفاده از روشهای نوین آبیاری از مزایای کشت پیاز در استان است