علی اسدالله مسئول بسیج رسانه استان قزوین گفت: اهداف این رویداد؛ روایت زندگی بانوان موفق ایرانی و پیشرفت زنان در انقلاب اسلامی و نقش زن در تحکیم بنیان خانواده و حیا و پوشش زن در سلامت جامعه است تا اهالی رسانه بتوانند در آن تولید محتوا داشته باشند.
اسدالله تاکید کرد: همچنین واقعیت نقش رسانهها در دفاع از حقوق زنان و زن جامعه ساز، نقش آفرینی در تمدن نوین اسلامی نیز از دیگر محورهای عنوان شده است.
مسئول بسیج رسانه استان قزوین افزود: تولید محتوا در عرصههای زن محور خانواده، فرزندآوری و نقش زن در ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت، شجاعت و ایستادگی زنان جبهه مقاومت است.
زن ایرانی منشأ تحول نقش و جایگاه زن در دنیاست
حجت الاسلام یوسفی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین هم گفت: ایران اسلامی بر اساس اسلام ناب شاهد بودیم و میبینیم و دنیا نظاره گر است که زن با خصوصیات و ویژگیهای زنانگی و در اوج کرامت انسانی منشأ تحول نقش و جایگاه زن در دنیا شد.
حجت الاسلام یوسفی افزود: تا قبل از انقلاب و نظام اسلامی، شاهد افراط و تفریطی در دنیا در مورد زن بودیم. گاهی با افراط و زیاده روی در حوزه زنان و به ویژه در کشورهای مدعی زنان مواجه بودیم که زنان در گوشه خانه حبس بودند و اجازه هیچ گونه فعالیت اجتماعی و سیاسی نداشتند.
حجت الاسلام یوسفی اضافه کرد: بعد از انقلاب اسلامی، تحول در غرب و شرق و در کشورهای اسلامی در حوزه زن اتفاق افتاد و در اینجا الگوی سوم زن مسلمان به دنیا معرفی شد. امروز شاهدیم الگوگیری از زن ایرانی در انقلاب بعد از چهارده قرن موجب شد اسلام ناب احیا شود.
وی گفت: امروز شاهدیم در کشورهای مدعی، که بیشترین ضربه را به جایگاه زن زده بودند به چه روزی افتادند و افراط و تفریط در همین کشورهای بیداد میکند. در عربستان با موضوع زن برخوردهای دوگانهای دارند و حتی زنان را شایسته حق رای نمیدانند و از طرفی به عنوان کالا از زن استفاده میکنند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) استان در ادامه یادآور شد:، اما در ایران اسلامی ویژگیهایی از زن مسلمان به نمایش گذاشته شد که تمام بافتهها و نمایشهای شوم دشمنان اسلام را نقش بر آب کرد. امروز فعالیت زنان در عرصههای مختلف و توفیقات آنان همزمان با حفظ نقش مادری و همسری به فعالیتهای مختلف در عرصههای اجتماعی توسعه یافته و زن مسلمان امروز به عنوان الگو در کشورهای مختلف معرفی شده است.
وی افزود: جامعترین قوانین در دین اسلام است. در دین مبین اسلام زن جایگاه ویژهای دارد و در این جایگاه تکالیفی بر مردان در قبال زنان دیده شده و اینکه تامین تکالیف مخارج بر عهده مرد است یعنی اگر زن نتوانست و نخواست میتواند به فعالیت اجتماعی و درآمدزایی نپردازد و هیچ ممنوعیت و محدودیتی هم در تملک اموال و فعالیت اقتصادی ندارد.
حجت الاسلام یوسفی در ادامه با اشاره به اینکه همسر پیامبر تمام سرمایه اش طوری بود که تا امروز به عنوان پشتوانه دین اسلام از آن یاد میشود گفت: این سرمایه موضوعی است که هیچ کس نمیتواند منکر آن شود و تاثیر این حمایت اقتصادی حضرت خدیجه از پیامبر اسلام و نهضت پیامبر اسلام مشهود است و این یعنی دین اسلام از همان ۱۴۰۰ سال پیش همه جوانب زندگی زن را در برداشته است.
وی اضافه کرد: افراط و تفریط باعث شده بود که دوگانگی در زندگی زن ایجاد شود، اما در نظام اسلام نقش زنان احیا شد و متاسفانه کمتر به این بخش پرداخته شده است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین گفت: مدعیان غربی میگویند معتقدیم زنان نیمی از جامعه هستند و دین ما میگوید زنان نه تنها نیمی از جامعه هستند بلکه نیمه دیگر جامعه را نیز تامین میکند که این دیدگاه در غرب وجود ندارد. ما وقتی از رشادت مردان نام میبریم اگر حمایت و پشتیبانی بانوان نباشد مردان نیز نمیتوانند چنین نقش آفرینی داشته باشند لذا باید نقش زنان را در رشادت آفرینی مردان ببینیم.
حجت الاسلام یوسفی یادآور شد: اگر امروز بزرگانی در مردان کشور میبینیم نگاهمان باید تخصصی باشد که یک زن موثر پشتیبان این مرد در نقش آفرینی اجتماعی است. همچنان که این نقش آفرینی را در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم که مادری با دست خود بند پوتین فرزندش را میبندد و او را راهی جبهه میکند و اینها موضوعات مهمی است که باید به آن پرداخته شود.
وی بیان کرد: در بخش هایی، جنگ برای مردان تمام شده، اما این جنگ برای زنان ادامه دارد همچون نقش آفرینی زنان در پرستاری از جانبازان و این نقش یک زن عفیف مسلمان همچنان در عرصه جنگ حضور دارد باید به دنیا معرفی شود. ادعای دروغ برابری حقوق زن و مرد در غرب ضربه سختی بر خانوادهها زد و با تبلیغ فمنیسم جامعه غربی به سمت انحطاط خانواده رفت.
حجت الاسلام یوسفی گفت: امروز آمار نشان میدهد که کودکانی که بدون پدر و مادر در غرب رشد میکنند ضربههای سخت روحی را متحمل شدند، اما در دین مبین اسلام تکالیفی برای والدین نسبت به فرزندان دیده شده و نقش مهمی که مادران در تربیت فرزندان و استحکام بنیان خانواده دارند، بسیار مهم است و در واقع رکن اصلی خانواده در دین اسلام، زن است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین در حدیث کسا میتوان دید که فاطمه (س) محور است و همه اهل بیت حول محور ایشان هستند. در دین ما و در اعتقادات ما، زن، نقش محوری در زندگی دارد. بخش سخت افزار زندگی برعهده مرد است و بخش نرم افزار زندگی برعهده زن است. اینها مکمل یکدیگرند و کسی قادر به ارزش گذاری این امر نیست و هیچ کدام بر دیگری مقدم نیست و زن و مرد اگر با هم نباشند زندگی ناقص است.
حجت الاسلام یوسفی عنوان کرد: بهترین نرم افزارها در سخت افزارِ معیوب قابلیت استفاده ندارد و لذا کانون خانواده وقتی کامل میشود که زن و مرد با هم نقش آفرینی کنند. چرا که در این صورت است که بهترین اتفاقات ایجاد میشود و از دامن زنان است که مرد به محراب میرسد.
وی با اشاره به غفلت در حوزه معرفی زنان مسلمان ایرانی گفت: همه در معرفی بانوی عفیف در تراز اسلام کوتاهی کردیم، اما شما رسانهها با قلم جریان ساز خود قادر هستید این امر را احیا کنید. امروز وقتی بانوان ایرانی در عرصه ورزش جهانی شرکت میکنند بهترین تبلیغ دین است و احترام یک بانوی باحجاب ورزشکار به قرآن تاثیری دارد که ساعتها سخنرانی در مجامع بین المللی این تاثیر را ندارد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین بیان کرد: در مسابقات پارالمپیک و اقدام یک بانو در بوسیدن کلام الله مجید و یا به نمایش درآوردن پرچم حضرت زهرا (س) بیشترین رشد اعتقادات به نمایش گذاشته شد و این رفتارها قابل سانسور کردن نیست بلکه همه دنیا شاهد این نقش آفرینی یک زن در مقام مادر و همسر و فعال اجتماعی است و اینها منشأ تحول بزرگی است که همه ما در ترویج و تبیین آن تلاش کنیم.
حجت الاسلام یوسفی گفت: امروز زن ایرانی اوج شرافت و کرامت و رشادت و عفت را به نمایش گذاشته است و ما باید برای ترویج این اقدامات و معرفی این زن عفیفه تلاش کنیم. رتبههای برتر زنان در تمام جایگاههای برتر باید معرفی شود تا بتوانیم زمینههای تحقق تمدن اسلامی را فراهم کنیم.