رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: این استان یکی از چهار استان کشور در تولید انگور است.

خسرو شهبازی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز برداشت انگور از باغ‌های استان گفت: آذربایجان‌غربی با تولید و برداشت ۲۰۰ هزار تن انگور در جمع چهار استان برترکشور قرار دارد.

وی افزود: کشاورزان آذربایجان‌غربی، ۵۲ رقم انگور را از سطح ۲۲ هزار و ۸۳۲ هکتار باغ برداشت می‌کنند.

شهبازی با بیان اینکه شهرستان ارومیه رتبه نخست را از نظر سطح زیر کشت این محصول در استان دارد، اظهارکرد: از مجموع انگور تولیدی استان ۱۶۰ هزار تُن به صورت آبی و بقیه به صورت دیمی است.
وی گفت: انگور دومین محصول باغی استان بوده و بیش از ۳۰ هزار بهره بردار به طور مستقیم و ۳۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در امر داشت و برداشت، بسته‌بندی و حمل و نقل آن فعالیت کرده و از این راه امرار معاش می‌کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی، با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه بیش از ۴۱۰ تُن آبغوره توسط سه واحد صنعتی در استان تولید می‌شود که در مصارف خانگی و تهیه سالاد‌ها و چاشنی غذا‌ها به‌کار می‌رود و بخش عمده‌ای نیز در استان به روش سنتی خانگی تهیه می‌شود.
شهبازی، با بیان اینکه بخشی از انگور تولیدی استان سالانه به کشور‌های همسایه صادر می‌شود، اضافه کرد: از کل محصول تولیدی ۶۰ درصد به صورت تازه خوری در استان و سایر نقاط کشور مصرف و مقداری نیز صادر شده و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت آبمیوه، کشمش و شیره انگور فرآوری می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.