طبیعی‌بودن و استفاده‌نکردن از سموم کشاورزی و رنگ و طعم مطبوع، سماق سردشت را به یکی از محصولات مرغوب کشور تبدیل کرده است.

فصل برداشت سماق در سردشت از اواسط شهریور آغاز و تا اوایل مهر ادامه دارد که در این مدت برای بیش از ۷ هزار نفر به صورت موقت و فصلی زمینه کار فراهم می‌شود.

سماق در شهرستان مرزی سردشت در مزارع شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش کشت می‌شود که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.

مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.