رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: بنابر آمار تولید سالانه محصولات کشاورزی و صنایع غذایی کشور ۱۳۰ میلیون تن است که متاسفانه بخشی از این میزان از مزرعه تا سفره هدر می‌رود.

 رضا نورانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار سازمان فائو سالانه ۳۰ تا ۳۵ درصد محصولات کشاورزی هدر می رود، درحالیکه با کاهش این حجم ضایعات قادر به تامین غذای  ۹ میلیون نفر هستیم.

به گفته او، طبق آمارها سالانه کمتر از ۱۰ درصد محصولات کشاورزی به بازارهای هدف صادر می شود که با کاهش حجم ضایعات، صادرات افزایش چندبرابری خواهد داشت. 

نورانی با بیان اینکه سالانه  ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می شود، افزود: هدررفت سالانه  ۳۰ تا ۳۵ درصد از حجم کل تولید محصولات کشاورزی و صنایع غذایی از مزرعه تا سفره رقم چشمگیری است که با جلوگیری از این این میزان ارزآوری قابل توجهی را می توان نصیب کشور کرد.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی سطح زیرکشت محصولات کشاورزی را ۱۶ میلیون هکتار اعلام کرد و گفت: بنابر آمار تولید در واحد سطح نسبت به کشورهای توسعه یافته پایین است که با تغییر واریته‌ها می‌توان افزایش عملکرد در واحد سطح داشت؛ به طوریکه با افزایش تولید می‌توان صادرات را رونق و ارزآوری را افزایش داد.

خبرنگار: آزاده محبی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار