احمد بختیاری گفت: در حال حاضر ۶۵ واحد ماهیان زینتی با تولید پنج میلیون قطعه ماهی زینتی در سطح استان دارای فعالیت بوده که از این تعداد واحدها حدود ۷۰ درصد در شهرستان همدان و مابقی در سایر شهرستانهای تابعه مشغول به کار هستند.
او با بیان اینکه شهرستان ملایر رتبه دوم و تویسرکان رتبه سوم تولید ماهیان زینتی در سطح استان را دارند، گفت: استان همدان در تولید ماهیان زینتی در سطح کشور رتبه دهم را داراست.
مدیر شیلات امور آبزیان استان همدان گفت: علاوه بر این واحدها تعداد ۱۰ پروانه تاسیس برای احداث و فعالیت واحدهای زینتی جدید با ظرفیت ۱۵ میلیون قطعه صادر شده که در صورت دریافت تسهیلات بانکی به تولید استان اضافه خواهد شد.
بختیاری همچنین با اشاره به احداث شهرک ماهیان زینتی در استان همدان، گفت: برای احداث شهرک ماهیان زینتی مطالعات اولیه صورت این شهرک انجام شده و در صورت تامین زمین از طریق منابع طبیعی و همکاری سایر ادارات از جمله امور آب، اقدام لازم برای ثبت نام متقاضیان به منظور سرمایهگذاری انجام خواهد گرفت.
او همچنین با اشاره با چشم انداز تولید ماهیان زینتی در استان همدان، گفت: طبق نقشه راه شیلات تا سال ۱۴۱۰ تعداد ماهی زینتی تولیدی در استان همدان باید به حدود هشت میلیون قطعه افزایش پیدا کند که در قالب فعالیت واحدهای موجود، احیای واحدهای راکد، احداث واحدهای جدید و ایجاد شهرک ماهیان زینتی این امر قابل اجرا خواهد بود.
مدیر شیلات امور آبزیان استان همدان گفت: برای ماهیان زینتی در دو قالب مشاغل خانگی و صنعتی امکان دریافت مجوز وجود دارد که در این رابطه مجوز مشاغل خانگی معمولاً زیر ۵۰ هزار قطعه بوده و مجوز صنعتی بالای ۵۰ هزار قطعه توسط نظام مهندسی کشاورزی صادر میشود.