علی رمضانپور مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: طی شش ماه نخست امسال، ۲۴ میلیون و ۵۱۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۰ میلیون و ۴۷۰ هزار قطعه بوده ۲۰ درصد رشد داشته است.
وی افزود: این میزان جوجه ریزی در ۴۱۲ واحد مرغداری صورت گرفته که نسبت به برنامه ابلاغی نیز افزایش داشته است
رمضانپور گفت: از این میزان جوجه ریزی انجام شده بیش از ۴۶ هزار ۵۰۰ تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده است.
وی اضافه کرد: از این میزان گوشت مرغ تولید شده ۱۲ هزار و ۶۰۰ قطعه مرغ زنده از سطح استان قزوین به استانهای همجوار ارسال شده است و به میزان شش هزار ۴۰۰ قطعه هم مرغ زنده وارد استان شده است.
در این بازه زمانی هم ۱۰ هزار قطعه لاشه مرغ مستقیما به میادین مرغ پایتخت ارسال شده و که حدود ۵۰ درصد در استان مصرف و مابقی به سایر استانها اسال شده است.