مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای مرداد تاکنون، ۶۵ هزار تن انگور از ۶ هزار و ۱۲۷ هکتار از تاکستانهای استان برداشت شد.
احمدرضا رئیسزاده، عسگری، سیاه محلی و بیدانه را از ارقام تولیدی این استان دانست و افزود: تیران و کرون، مبارکه، لنجان، شهرضا، دهاقان، نجفآباد، کاشان، خوانسار، اردستان، نطنز، برخوار، شاهینشهر و میمه، بوئین و میاندشت، فریدن، فریدونشهر و گلپایگان از تولیدکنندگان انگور استان هستند.
او با بیان اینکه هر ساله بخش قابل توجهی از انگور تولیدی این استان صرف تازهخوری میشود، افزود: این محصول علاوه برتوزیع در اصفهان به دیگر استانهای کشور ارسال میشود.