مصطفی آباد در این نشست، ضمن تقدیر از تلاش اعضای شورای حل اختلاف شهرستان دزفول در حل و فصل پرونده های ارجاعی و ترویج فرهنگ صلح و سازش، شورای حل اختلاف را یک نهاد مردمی و ارزشمند در تحقق منویات مقام معظم رهبری و سند تحول و تعالی قضایی برشمرد و گفت: از آنجایکه خوزستان مهد صلح و سازش هست و همواره مردم این استان در امر صلح و سازش و بخشش و گذشت بعنوان الگو در کشور شناخته شده اند، شورای حل اختلاف دزفول در این زمینه با توجه به اعتقادات و ارادت خاصی که مردم این شهرستان به ائمه اطهار دارند گام های اثر بخشی برداشته است.
وی افزود: خاستگاه انقلاب اسلامی ایران، مردم هستند و همین مردم به عنوان عالی ترین نماد حاکمیتی در قانون اساسی مورد توجه قرار گرفته اند و زمینه سازی برای نقش آفرینی مردم از جمله رسالت های مهم حاکمیت است.
رئیس دادگستری دزفول خاطر نشان کرد: حل و فصل اختلافات به وسیله معتمدین، ریش سفیدان و بزرگان هر قوم دارای قدمت و سابقه ای دیرینه می باشد و امروزه نیز توسل به نهادهای سازشی، از اهمیت خاصی برخودار است.
وی گفت: باید کیفیت رسیدگی ها در شورای حل اختلاف این شهرستان افزایش و همچنین صلح و سازش را بین مردم نهادینه، ارزشمند و پایدار شود.
در ادامه غلامعلی جوهرقلی مسئول امور اداری شورای حل اختلاف دزفول گزارش عملکرد مجتمع ها ارائه داد و روسای مجتمع ها به بیان نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادات خود پرداختند.