سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از تحقق ۱۰۶ درصدی جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ گوشتی این شهرستان در ۶ ماهه نخست امسال خبر داد.

محمد میرزایی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با اشاره به تحقق ۱۰۶ درصدی جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ گوشتی این شهرستان در ۶ ماهه نخست امسال، اظهار کرد: در طول فصول بهار و تابستان مجوز جوجه ریزی برای بیش از ۸ میلیون و ۱۹۷ هزار قطعه صادر شده است.

او با بیان اینکه تعهد جوجه ریزی ماهانه این شهرستان بیش از یک میلیون و ۲۷۸ هزار قطعه است، تصریح کرد: این شهرستان با ۹۰ واحد مرغداری گوشتی، ظرفیت جوجه ریزی بیش از ۳ میلیون و ۳۹۹ هزار قطعه را در هر دوره داراست. 

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز افزود: در بازه زمانی مذکور ۳۲۹ مجوز جوجه ریزی برای واحد‌های پرورش مرغ گوشتی صادر شده است. 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه جوجه‌های یک روزه مورد استفاده در واحد‌های پرورش از نژاد‌های آرین، راس، کاپ و آربراکرز بوده اند، افزود: برآورد می‌شود بیش از ۱۸ هزار و ۷۴۵ تن مرغ در این شهرستان تولید و روانه کشتارگاه‌های مختلف شده است. 

میرزایی با تاکید بر نقش خطیر جهاد کشاورزی در تأمین امنیت غذایی جامعه و اجرای سیاست‌های سازمانی، تصریح کرد: به جهت افزایش بهره وری در واحد‌های تولیدی و تولید حداکثری گوشت مرغ، همکاری با شرکت‌های تعاونی و زنجیره‌های تولید گوشت مرغ فعال شهرستان شیراز مدنظر بوده است. 

او گفت: شرایط بازار مصرف، روند نسبتا مناسب دریافت نهاده ها، بارگیری و تخلیه به موقع واحد‌های مرغداری، همکاری و همدلی زنجیره تولید مرغ در شهرستان، همچنین همکاری اتحادیه و تشکل‌های مربوطه و مرغداران شهرستان از جمله عوامل تحقق بالاتر از تعهد جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ به شمار می‌آید.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، نیاز روزانه مرغ گرم این شهرستان را حدود ۱۲۰ تن دانست و اضافه کرد: بهبود زیرساخت‌های لازم در واحد‌های تولید گوشت مرغ و تخم مرغ، به جهت افزایش بهره وری و تولید و تامین نیاز جامعه، موضوعی است که آن را از طریق طرح‌هایی همچون نفوذ دانش در واحد‌ها دنبال می‌کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.