مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: برداشت ۱۲۰ هزار تن پیاز از ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول در مزارع استان آغاز شد.

مسیح اله محمدی با بیان اینکه کشاورزان برداشت پیاز را از اوایل مهرماه آغاز می کنند، گفت:‌ میانگین عملکرد این محصول در هر هکتار بیش از ۵۴ تن است.

وی، زرگان، زرجان، مروارید، ارغوان، سوئیت اسپانیش، محلی طارم و سفید محلی را از ارقام پیاز کشت شده در این استان ذکر کرد و اظهار داشت: طی سال‌های اخیر کشت نشائی پیاز در مزارع استان در حال پیگیری و افزایش است.

محمدی یادآور شد: کشاورزان با استفاده از نشاء محصول اقدام به کشت مزارع خود می کنند که امیدواریم استفاده از این روش سرعت بهتر و بیشتری را با توجه به به شرایط کشت استان به خود بگیرد.

وی ادامه داد: این اقدام موجب افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینه‌های تولید از جمله مصرف کود و سم و صرفه جویی در میزان آب و کوتاه کردن زمان آبیاری می شود.

محمدی گفت: کشت نشائی پیاز ۲۰۰ هکتار از اراضی زیرکشت زراعی استان را به خود اختصاص داده است و با این روش میانگین عملکرد تولید به ۸۰ تن در هکتار افزایش خواهد یافت.

برچسب ها: اراضی زیرکشت ، مزارع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.