با شروع سیر تغییر و انتخاب استانداران دولت چهاردهم هجدهمین استاندار همدان ،حمید مولانوری شد.

حمید مولانوری متولد سال ۱۳۵۱ و اصالتا کرمانی است که پیش از این به عنوان مدیرکل سیاسی وزارت کشور و استاندار خراسان جنوبی شناخته شده است.

از همان روز‌های نخست تغییر دولت همدانی‌ها دست به کار شده و در محافل مختلف سیاسی به دنبال جمع‌بندی لیستی از گزینه‌های مورد تایید خود برای سکانداری استان همدان بودند.

بعد از معرفی شدن اسکندر مومنی زاده به عنوان وزیر کشور و گرفتن رای اعتماد از مجلس شدت برگزاری این جلسات در استان همدان قوت بیشتری گرفت و اسامی مختلفی برای میز استاندار همدان مطرح شد که نام آشنا‌ترین‌ها شامل علی‌اکبر بهنامجو به عنوان استاندار دولت دوازدهم، اسکندر صیدایی رئیس برنامه و بودجه سابق همدان در دولت دوازدهم، سیدمجتبی حسینی معاون اقتصادی کنونی استان، حسین بی غم معاون سیاسی استان زنجان در دولت دوازدهم، طالقانی نژاد معاون سیاسی قم و کرمانشاه در دولت دوازدهم و همچنین مجید کیانپور و تورج فرهادی بود.

با اعلام این اسامی هر روز مسیر گمانه‌ها برای اینکه کدام گزینه بالاخره استاندار همدان خواهد شد رد خود را از مصاحبه با نمایندگان مجلس و اخبار درگوشی و غیر رسمی دنبال می‌کرد؛ که در همین زمینه در چند نوبت رئیس مجمع نمایندگان استان همدان در مصاحبه با تسنیم در زمان‌های مختلف از افراد مختلفی از جمله صیدایی و کیانپور به عنوان جریمه‌های نهایی شده یاد می‌کرد، اما در تمامی این مصاحبه‌ها تاکید بر نقش مشورتی داشت و وزارت کشور را صاحب امتیاز اصلی برای انتخاب استاندار همدان می‌دانست که در همین راستا هم از بردن نام حمید مولانوری و غراوی را به عنوان افراد و گزینه‌های کمیته انتصاب کشور سخن گفته بود.

حالا، اما حمید مولانوری که گفته می‌شود در سوابق اجرایی خود مدیرکلی سیاسی حوزه وزارت کشور و استانداری خراسان جنوبی را دارد به عنوان استاندار به همدان می‌آید.

مولانوری چندی به عنوان گزینه مطرح برای استانداری یزد نامش در اخبار منتشر شده انتصاب استانداران از سوی حزب اتحاد ملت برای استانداری یزد نیز عنوان شد.

حمید ملانوری متولد ۱۳۵۱ در روستای حسین‌آباد بخش انار استان کرمان است. وی در سال ۱۳۶۵ زمانی که تنها ۱۵ سال سن داشت، به مدت سه ماه در جبهه حاضر شد. وی مدیرکل سیاسی وزارت کشور هم شده بود و دارای مدرک کارشناسی الهیات و کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری است.

عضو هسته گزینش استان کرمان، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بافت از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸، بخشدار انار از تیر سال ۱۳۸۱ تا اردیبهشت سال ۱۳۸۵، مسئول روابط عمومی فرمانداری رفسنجان، شهردار بهرمان از سال ۱۳۸۶ تا سال ۱۳۹۳، معاون استاندار و فرماندار ویژه رفسنجان از سال ۱۳۹۳ تا مهر ۹۶، مدیرکل سیاسی و تقسیمات کشوری استانداری کرمان و معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کرمان و معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان در کارنامه وی دیده می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۰ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
چند وقت پیش فرمانداررفسنجان بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۰ ۰۸ مهر ۱۴۰۳
کی نوبت استاندار گیلان میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۰۸ مهر ۱۴۰۳
مگر استان همدان که ماشالله همه عالم هستند احدی از بومیان آن استان حائز شرایط استانداری نبود ..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۶ ۰۸ مهر ۱۴۰۳
آفرین این انتصاب خوبه چون از پایه شروع کرده بخشداربوده،فرماندار،وحالااستاندار،ازبدنه وزارت کشوروتقریباتمام منصب طی کرده هرشخص اگه سرجای خودش باشه شغل بگیره و پیشرفت کنه به خداکشورگلستان میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۳ ۰۸ مهر ۱۴۰۳
چه خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۳ ۰۸ مهر ۱۴۰۳
استاندار قبلی که عملکرد خیلی ضعیفی داشت. ببینیم این یکی چکار می کنه؟