مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: شورای ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ترتیبی شکل داده تا به پاسداشت فعالان عرصه فرهنگ وهنر به آنها درجههای هنری اعطا کند و شیوهنامهای نیز برای تقدیم ایندرجه به آنها طراحی شده که البته سالها به دست فراموشی سپرده شد.
حمیدرضا قانعی ادامه داد: طی سالهای گذشته بسیاری از هنرمندان درجه هنری خود را با ارسال پیک ازتهران دریافت و به دیوار خانههای خود نصب کردهاند و تجلیلی از آنها نشده است.
او خاطرنشان کرد: براساس وظیفه و به قدر بضاعت خود، آیین تجلیل از پنج هنرمند فارس برگزار شده و در آینده نزدیک و متناسب با شان اعضای انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، آیینی ویژه هر یک از این هنرمندان تدارک دیده میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس یادآور شد: سالها است که هنرمندان فارس، پس از تهران موفق شدهاند، بیشترین تعداد درجههای هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دریافت کنند و دایره این هنرمندان به طور مکرر و مداوم گسترش یافته است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس نیز در این آیین عنوان کرد: هنرمندان شاخص و پیشکسوت فارس سری به جوانان و نوجوانان سرگشته شهر بزنند و دست آنها را بگیرند.
مهدی مومنزاده افزود: بسیاری از جوانان و نوجوانان امروز با چالش هویت مواجه هستند و مساائل آنها از چالش ادبیات و پوشش فراتر رفته است.
او خاطرنشان کرد: این هنرمندان میتوانند با بهانه هنر و در قالب هنر این نسل را دریابند تا خود را بشناسند.
علیرضا تل جنگانی در رشته خوشنویسی نستعلیق، پروانه نجاتی در شعر، اکبر صحرایی و محمود محمودی نورآبادی نویسندگان حوزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، سیاوش صفری نژاد در رشته تئاتر و هنرهای نمایشی و عبدالرضا اثنی عشری در رشته خوشنویسی به تازگی موفق به دریافت گواهینامه هنری از شورای ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شدهاند.