ابراهیم رودسرابی مدیر جهاد کشاورزی خوشاب گفت: محصول انگور خوشاب از گونههای مختلف است که از سطح سه هزار و ۶۰ هکتار باغهای بارور این شهرستان برداشت شده است.
او افزود: حدود ۱۸ درصد انگور تولیدی این شهرستان به صورت تازه خوری و بقیه پس از فراوری به صورت شیره انگور، آبغوره، سرکه و کشمش در بازار عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی خوشاب ادامه داد: بیشترین میزان انگور کشمشی خوشاب در روستای «نوروزی» تولید میشود که قابلیت بالای نگهداری و صادرات محصول کشمش، به ثبات قیمت این محصول در بازار کمک میکند.
رودسرابی با اشاره اینکه شهرستان خوشاب از لحاظ سطح تاکستانهای دیم، رتبه نخست خراسان رضوی را دارد، بیان کرد: ۱۰ رقم انگور در باغهای خوشاب کشت میشود که سبزه عین، کشمشی، بشاور، یاقوتی، نیشابوری، دیوانه، سرقی، عسکری، لعل و رسمی از ارقام تولیدی انگور این شهرستان است.