مسئول انجمن یاوران قرآنی بویراحمد در سومین نشست بانیان خانه نور گفت: اقدام های انگیزشی و مشارکت جویانه و تحول گرایانه در قالب خانه های نور الگویی برای تحول در برنامه ها قرآنی و مفاهیم دینی و اسلامی است.
کشواد جمال فر افزود: در این طرح با استفاده از روش نوین قصه گویی مفاهیم دینی و اجتماعی برای نسل جوان تصویرسازی و آموزش داده می شود.
وی ادامه داد: از تابستان سال ۱۴۰۲ تاکنون ۲۷ خانه نور در محله های مسکونی شهری و روستایی این شهرستان راه اندازی شده است.
جمال فر ابراز کرد: در این طرح خانواده های ساکن شهرستان به صورت چرخشی در واحد مسکونی خود میزبان شرکت کنندگان می شوند.
وی عنوان کرد: به هر خانه نور ۱۵ جلد کتاب متشکل از قصه های قرآنی و خاطرات خانواده های شهدا و ایثارگر اهدا می شود و این کتاب ها با همکاری مسئول کتابخوانی این تشکل به صورت امانت در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.
دبیرانجمن یاوران قرآنی شهرستان بویراحمد نیز با اشاره به اینکه هر یک از خانه های نور پذیرای هفت تا ۳۰ نفر است تاکید کرد: گروه سنی جوانان بیشترین شرکت کنندگان در این طرح هستند اما براساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار است تا دوره های جداگانه ای برای گروه سنی کودک و نوجوانان در خانه های نور تدارک دیده شود.
زهرا توکل پور افزود: فراتر از آموزش های معمول قرآنی مانند روخوانی، روانخوانی، تجوید و تفسیر پرداخته می شود به طوری که با روش های قصه های قرآنی مخاطبان آموزش می بینند.