مهدی شهنوازی بیان کرد: با توجه اینکه شهرداری خاش با کمبود نیرو و ماشینآلات حوزههای عمرانی و خدمات شهر، رهاسازی زباله و ضایعات پلاستیک، شیشه، حلب و فلز علاوه بر اینکه چهره شهر را زشت جلوه میدهد، بر دشواریهای کار نیروهای خدمات شهر میافزاید.
وی افزود: روزانه بالغ بر ۵۰ تا ۷۰ تن زباله و نخالههای ساختمانی از سطح شهر جمعآوری و در سایت زباله شهرداری در محدوده خارج شهر دفع میشود.
شهنوازی بیان کرد: مسئولیتپذیری شهروندان، سبب آبادانی و زیبایی منظر شهری میشود و در حال حاضر در شرایط دشوار مالی جامعه، چشمانتظار همراهی و همکاری همهجانبه شهروندان خاشی هستیم.
وی عنوان کرد: هرگونه ساختوساز باید اخذ مجوز از سوی شهرداری و با نظارت باشد، زیرا در کشور قانون حکمفرما بوده و همگان در اجرای قانون باید با شهرداری همکاری کنند.
این مقام مسئول اذعان کرد: رهاسازی فاضلاب، زباله و نخالههای ساختمانی علاوه بر ایجاد مزاحمت برای شهروندان، به زیرساختهای شهری نیز خسارت وارد میکند.
وی گفت: فعالیت قهوهخانهها و رشد قارچگونه آنها در سطح شهر برای نیروهای خدمات شهر شهرداری خاش دردسرساز بوده و علاوهبرآن، رهاسازی شیشه نوشیدنیها در سطح شهر چهره شهر را زشت جلوه داده و در مسیر تردد شهروندان مزاحمت ایجاد میشود.