محمدرضا شکوهی با بیان اینکه فرسودگی ناوگان اورژانس به یک چالش جدی در نظام سلامت تبدیل شده است، گفت: در حال حاضر برای رفع این مشکل ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور خریداری شده که بر اساس نیاز هر استان توزیع شده است.
او با اشاره به تحویل این آمبولانسها طی روزهای گذشته به اورژانس استان گفت: اورژانس همدان دارای ۷۵ مرکز امداد و نجات است.
رئیس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان به راهاندازی اورژانس بانوان و اورژانس ناشنوایان در استان اشاره کرد و گفت: با راهاندازی این مراکز افزایش ظرفیتها و زیرساختها با هدف گسترش خدمترسانی به مردم استان انجام میشود.
شکوهی گفت: آغاز ساختوساز ساختمان ستاد اورژانس استان در چهار طبقه و ۲۴۰۰ مترمربع، آغاز احداث پروژه ساختمان اورژانس وردآورد و فرسفج تویسرکان، همهکسی و حسن قشلاق و مهاجران بهار، گیان نهاوند و ۵ شهری ملایر از دیگر اقدامات اورژانس استان طی سه سال گذشته است.
او در ادامه به احداث پد بالگرد شهرستان رزن، ایمنسازی دیوار پیشساخته پد بالگرد اورژانس هوایی، خرید سه دستگاه موتورلانس برای شهرستانهای ملایر، نهاوند و تویسرکان، جذب ۴۸ نفر نیروی انسانی و اهدای دو دستگاه آمبولانس توسط بنیاد برکت و سیمان هگمتانه شاهنجرین به مرکز اورژانس استان اشاره کرد. ۴ پایگاه جدید اورژانس در نیمه دوم سال افتتاح خواهد شد.
رئیس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: اخیراً ۶ پایگاه اورژانس در استان همدان به افتتاح رسیده و ۱۰ پایگاه هم در حال احداث است که این تعداد چهار پایگاه تا پایان سال جاری افتتاح خواهد شد.
رئیس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در سه سال اخیر میانگین زمان رسیدن اورژانس بر بالین بیمار بیش از دو دقیقه کاهش یافته که با کاهش زمان پاسخگویی به استانداردهای جهانی نزدیکتر شدهایم، گفت: این امر به ارتقای کیفیت و سرعت ارائه خدمات به بیماران کمک میکند.
شکوهی با بیان اینکه اورژانس استان همدان فاقد ستاد مرکزی بود، گفت: در این مدت تلاش کردیم ستاد مرکزی در شأن استان همدان ایجاد شود که عملیات اجرایی فاز اول آن به اتمام رسیده و پیشبینی میشود اواسط سال آینده شاهد افتتاح و بهرهبرداری این ساختمان ستادی باشیم.