خداکرم کرمی اظهار داشت: در زمان حاضر ظرفیت انبارهای سرد چهارمحال و بختیاری ۱۷۰ هزار تن است که این ظرفیت پاسخگوی نیاز محصولات استان نیست.
وی با اشاره به آغاز برداشت محصول سیب زمینی در چهارمحال و بختیاری افزود: به منظور اجرای برنامه الگوی کشت و افزایش میزان بهرهوری، ارقام جدید سیب زمینی به کشاورزان معرفی شده است.
کرمی با بیان اینکه تعهد استان برای کشت سیب زمینی براساس برنامه الگوی کشت پنج هزار و ۱۰۰ هکتار بود بیان داشت: برداشت محصول راهبردی سیب زمینی در این استان از پنج هزار و ۴۰۰ هکتار آغاز شد و پیشبینی میشود امسال بیش از ۲۵۰ هزار تن انواع ارقام سیب زمینی در استان برداشت شود.
حسین برزگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۳۰ درصد سیب زمینی تولید شده در استان بذری و ۷۰ درصد خوراکی است گفت: انتظار میرود امسال ۲۰ هزار تن سیب زمینی کلاسدار بذری در این استان تولید شود.
وی با اشاره به حضور سرمایه گذار مناسب برای تولید سیب زمینی صنعتی در استان افزود: تلاش میشود از سبد سیب زمینی خوراکی کاهش و به سبد صنعتی این محصول اضافه شود.
برزگر یادآور شد: تبدیل ارقام سیب زمینی با طول دوره رشد بلند به ارقام زودرس و میان رس که در برنامه الگوی کشت میزان آبیاری و دور آبیاری کمتر و تولید ارقام جدید صنعتی که در صنعت از آنها استفاده شود، از رویکردهای جدید سازمان جهاد کشاورزی در موضوع سیب زمینی به شمار میرود.
وی گفت: یک چهارم تولید ناخالص داخلی و یک پنجم اشتغال چهارمحال و بختیاری به بخش کشاورزی وابسته است.
برزگر ادامه داد: از مجموع زمینهای چهارمحال و بختیاری ۲۵۰ هزار هکتار برابر ۱۵ درصد سطح زیرکشت زمینهای کشاورزی استان است.