سهیلا رضایی گفت: خلق فضاها و مکانهای شهری با هدف فراهم کردن امکان کار و زندگی استاندارد برای شهروندان از مهمترین اهداف اجرای طرح بازآفرینی شهری در استان است که در این راستا ۳۰ پروژه زیربنایی و روبنایی نظیر بهسازی و آسفالت معابر، احداث و تکمیل فضاهای آموزشی، بهداشتی، ورزشی، کتابخانه، آتش نشانی و کلانتری در محلات مورد هدف این طرح در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: اجرای این پروژهها علاوه بر تامین خدمات عمومی محله، باعث ارتقا سرانههای استاندارد شهری شده و در ایجاد تعلق خاطر و رضایتمندی ساکنان محلات محروم منطقه تاثیرگذار است.
رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برای زیست بهتر مردم لازم است بافتهای ناکارآمد شهری بازآفرینی و آماده شوند، افزود: در ۱۸ شهر تحت پوشش این اداره کل از قبیل زاهدان، زابل، میرجاوه، سراوان و ..... طرحهای مصوب برای بازآفرینی شهری داریم.
رضایی ادامه داد: همچنین با پیگیری های مسئولان کشوری و استانی مطالعات شهرهای اسفندک، محمدی و گشت سراوان نیز در حوزه بازآفرینی در حال انجام است.
وی در ادامه با اشاره به بسته تشویقی وزارت راه و شهرسازی به منظور نوسازی و بازسازی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری در راستای اجرای ماده ۱۲ قانون جهش تولید مسکن تصریح کرد: در این راستا سیاستها، ضوابط تشویقی و کالبدی از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری کشور مصوب شده، تا تضمین کننده نوسازی محلهای در بازسازی بافتهای فرسوده باشد و به تسریع و تسهیل نوسازی در این بافتها کمک کند.
رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان بیان کرد: اعطای طبقه تشویقی به تراکم مجاز طرح مصوب وتخفیفات پروانه و مجوزها و نیز الزام تخصیص ۳۰ درصد از منابع واعتبارات دستگاههای خدماتی به این بافتهای ناکارآمد و فرسوده و تاریخی، فرصت بسیار خوبی است که دولت برای محلات هدف بازآفرینی شهری درحوزه راه وشهرسازی وشهرداریها ایجاد کرده است.