ربانیمهر گفت: بیش از ٧٠ درصد از تسهیلات ابلاغی در حوزه مشاغل خانگی توسط بانکهای عامل به متقاضیان پرداخت شده و میطلبد بانکهای عامل نسبت به پرداخت تسهیلات جدیت بیشتری داشته و این میزان را به ١٠٠ درصد برسانند.
او گفت: بر اساس تسهیلات ابلاغی، بانکها موظف به پرداخت تسهیلات مربوطه از جمله تسهیلات تبصره ١٨ به متقاضیان هستند و دهیاران نیز باید اهتمام ویژهای در حوزه اشتغال و کارآفرینی داشته و نسبت به اطلاع رسانی و معرفی افراد به دستگاههای متولی اقدام کنند.
بخشدار مرکزی همدان گفت: با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی، وجود زیرساختهای لازم و نزدیکی به مرکز استان، بر اساس بررسیهای به عمل آمده بیش از ٢٨۶ واحد تولیدی، کارگاهی، صنعتی، کشاورزی و مشاغل خرد خانگی در سطح روستاهای بخش مرکزی فعالیت داشته و تأثیر بسزایی در رونق تولید، کارآفرینی و اشتغالزایی دارد.
محمدحسن دهبانی گفت: در حال حاضر نیز افراد زیادی متقاضی راه اندازی واحدهای تولیدی و کارگاهی و خانههای بومگردی در سطح روستاها هستند که میطلبد دستگاههای متولی و همچنین بانکهای عامل نسبت به صدور مجوز و تسهیلات بانکی مساعدت نمایند.
او گفت: بر اساس هماهنگی به عمل آمده با فرماندار به عنوان پایلوت، کارگاههای آموزشی و تخصصی در زمینه اشتغال و کارآفرینی در ۵ روستای بخش مرکزی در آبان امسال و به منظور توسعه کسب و کار و توانمندسازی روستاهای برگزار میشود.