محمدسبحان حسنی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از ۲۷ انجمن اولیاء و مربیان برتر ایلام در سطح کشور، اظهار کرد: چنانچه شخصیت دانشآموزان در مدارس به خوبی شکل گیرد اثر آن در جامعه و آینده کشور ملموس خواهد بود.
وی افزود: با توجه به اینکه در جامعهای اسلامی و دینی زندگی میکنیم، توجه به معنویت در کنار سایر حوزههای آموزشی باید مورد توجه و اهتمام ویژه دستاندکاران حوزه تعلیم و تربیت قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام اضافه کرد: دستگاههای تبلیغی و فرهنگی متنوعی در کشور وجود دارد اما حوزه تعلیم و تربیت اصلیترین دستگاه بوده که باید دستاندرکاران این حوزه با ظرافت و حساسیت ویژهای فعالیت کنند.
حسنی در ادامه با اشاره به مقاومت ملتهای مظلوم لبنان و فلسطین، تصریح کرد: امروز درس مقاومت، ایثار و پایداری را از مردمی میآموزیم که زیر ظلم و ستم بوده و مظلومانه به خاک و خون کشیده شدهاند اما دست از ایستادگی در برابر ظلم و ستم بر نمیدارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام نیز در این آیین گفت: انجمنهای اولیا و مربیان موتور پیشران مجموعه آموزش و پرورش بوده و باید با همگرایی بین اولیاء و مربیان کار تعلیم و تربیت سامان یافته و پیش رود.
"علی درویشی" بیان کرد: با وجود تلاشهای گستردهای که صورت گرفته ولی آن ارتباطی مطلوب و مورد انتظار بین مدارس و اولیاء نیازمند سامان دادن مناسبی است و باید تلاش شود این حلقه و ارتباط بین ۲ نهاد خانه و مدرسه وسیعتر و تقویت شود.
وی اعتماد به نفس پایین، نداشتن مهارت نه گفتن، مشاجرههای خانوادگی و عدم خودکنترلی که موجب شده دانشآموز گوشه گیر شود، عدم کنترل فضای مجازی و کمبود محبت را از عمدهترین مشکلات و آسیبهای پیش روی خانوادهها و ارتباط با فرزندان عنوان کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام بیان کرد: این در حالی است که استعدادهای بسیاری از دانشآموزران این استان بینظیر بوده به طوریکه سال گدشته پنج نفر از دانشآموزان استان در المپیاد حائز رتبههای برتر شدهاند.