۸۸۷ نقطه حادثه خیز درسطح کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۳ نقطه در استان کهگیلویه وبویراحمد مشخص شده و از این تعداد پنج نقطه در سال ۱۴۰۲ به همت مجموعه راهداری رفع شد اکنون نیز رفع یکی دیگر از این نقاط حادثه خیز و برفگیر استان در محدوده سرگچینه تا گل زردی در محور یاسوج به بابامیدان قوت گرفته است.
اعتبارات مورد نیاز برای رفع این تعداد نقاط حادثه خیز استان کهگیلویه و بویراحمد چهار هزارو ۵۰۰ میلیارد ریال پیش بینی شده است.
عملیات رفع نقاط حادثه خیز به جهت اهمیت موضوع در اولویت برنامههای راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد قرار داده شده است و برای نمونه محور یاسوج-بابامیدان از محورهای پرتردد استان است که در سالهای اخیر با نگاه ویژه این اداره کل، با نصب نیوجرسی، اجرای خط کشی، نصب تابلو و علائم، روکش آسفالت، تعریض ایمن سازی شده است.
«تونل گل زردی تا سرگچینه» در محور یاسوج بابامیدان به طول ۶ کیلومتر که منطقهای پر حادثه و مهگیر است، در دستور کار اصلاح قرار دارد.
یکی از کارشناسان حوزه راه در یاسوج گفت: محدوده سرگچینه تا گل زردی از نقاط حادثه خیز و برفگیر استان بوده است. دو پیچ خطرناک در این محدوده وجود دارد که از نقاط حادثه خیز مصوب راهداری کشور است.
علی محمد روستا افزود: یک زیرگذر و روگذر در محدوده وجود دارد که جاده محلی دسترسی به روستای پراشکفت است و با ساخت پل، این پروژه به سرانجام میرسد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد نیز در این رابطه گفت: عملیات ایمنسازی منطقه سرگچینه در محور یاسوج بابامیدان در واقع فاز دوم پروژه ایمنسازی و حذف نقاط حادثهخیز محدوده گل زردی در این محور است که طولی ۱.۸ کیلومتری دارد.
حمید رضا پیمانجو افزود: این عملیات شامل اصلاح طرح هندسی، تعریض و حذف قوسهای افقی است که هم اکنون در مراحل نهایی اجرای عملیات قیرپاشی و آسفالت است.
وی تاکید کرد: به دلیل اهمیت جان و مال هموطنان، در این عملیات همچنین زیرگذر - روگذر به سمت جاده قدیم یاسوج بابامیدان و منطقه پراشکفت احداث خواهد شد و تلاش میشود در یک الی دو هفته آینده عملیات اجرای آسفالت به اتمام و این مسیر به بهرهبرداری برسد.
پیمانجو گفت: در فاز اول نقطه حادثهخیز گل زردی در محور یاسوج بابامیدان نیز احداث باند دوم، نصب جداکننده و اجرای روشنایی انجام گرفت که هم اکنون در حال بهرهبرداری است.