شعبانی رئیس اتحادیه باغداران مازندران گفت: با توجه به شرایط مناسب اقلیمی و تلاشهای بهرهبرداران، تولید کیوی در مازندران به ۲۰۰ هزار تن خواهد رسید.
او افزود: تولیدات کیوی مازندران به کشورهای حاشیه دریای خزر، خلیج فارس و هندوستان صادر میشود.
شعبانی گفت: بیش از ۶ هزار هکتار باغ در مازندران زیر کشت کیوی رفته است و ۱۰ هزار بهرهبردار نیز مشغول فعالیت در این حوزه هستند.
رئیس اتحادیه باغداران مازندران ادامه داد: همزمان با آغاز برداشت کیوی، ۲۰۰ سورتینگ در غرب مازندران فعال میشود که پس از درجه بندی کیویهای مازندران را به سایر استانها و کشورهای هدف صادر میکند.
شعبانی افزود: قیمت کیوی در سر باغ بیش از ۶۰ هزار تومان در هر کیلوگرم است که نسبت به سال گذشته افزایش سه برابری داشته است.
او ادامه داد: کیوی در مقایسه با سایر درختان نیمه گرمسیری با آفات و بیماریهای کمتری مواجه بوده و مقاومت آن به سرما بیش از مرکبات است.
برداشت کیوی هر ساله از نیمه دوم آبان ماه آغاز میشود.