ششمین دوره کنفرانس بین‌المللی میکروالکترونیک ایران در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در آیین آغاز بکار این کنفرانس بین المللی با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز دومین دانشگاه قدیمی ایران است گفت: این دانشگاه بعد از دانشگاه تهران تاسیس شده و با بیش از ۷ دهه سابقه فعالیت آموزشی و پژوهشی نقش مهم و تعیین کننده‌ای در تربیت نخبگان، متخصصان، صاحب نظران و مدیران داشته است.
شیری  در ادامه با تاکید بر اینکه ما امروز افتخار می‌کنیم در مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور میزبان شما متخصصان، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان و دیگر فعالان میکروالکترونیک ایران هستیم، یادآور شد: دانشگاه تبریز کارنامه خوب و موفقی در توسعه، رشد و ارتقای مرجعیت علمی، حرکت در مرز‌های دانش جهانی و رشد و پیشرفت آموزش عالی کشور داشته است.

وی افزود: این دانشگاه در سال‌های اخیر به کمک و تلاش اساتید و دانشجویان در بسیاری از شاخص‌ها و رشته‌های موضوعی، بر اساس آخرین ارزیابی‌ها و گزارش‌های نظام‌های رتبه بندی جهانی، شانگهای، کیو-اس، تایمز و موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) رشد چشمگیری داشته است.
وی قرار گرفتن ۲۰ نفر از استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان را از دیگر افتخارات این دانشگاه بیان کرد و افزود: بر اساس نتایج رتبه‌بندی جهانی یو. اس. نیوز ۲۰۲۵-۲۰۲۴ دانشگاه تبریز با کسب امتیاز ۵۳.۳ و رتبه جهانی ۵۲۱، رتبه جهانی خود را ۱۰۴ رتبه بهبود بخشیده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز اضافه کرد: دانشگاه تبریز برای نخستین بار هم در رتبه بندی جهانی کیو-اس قرار گرفته است.
به گفته شیری نقش اساتید و دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر هم در کسب این همه دستاورد‌ها و افتخارات این دانشگاه تعیین کننده بوده است.
ضیاء الدین دائی کوزه کنانی، دبیر ششمین دوره کنفرانس بین‌المللی میکروالکترونیک ایران نیز در کنفرانس گفت: دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، این رویداد علمی را با همکاری انجمن میکروالکترونیک ایران برگزار می‌کند و تلاش شده تا فضایی مناسب برای تبادلات علمی، طرح ایده‌های نوین و ارایه آخرین یافته‌ها و دستاورد‌های پژوهشی در جهت گسترش دانش فنی در زمینه‌های مرتبط فراهم شود.

وی در ادامه با اشاره به تعداد مقالات رسیده به دبیرخانه این کنفرانس گفت: از مجموع ۵۶ مقاله انگلیسی و ۸ مقاله فارسی دریافتی، پس از طی مراحل داوری، ۳۸ مقاله انگلیسی و ۴ مقاله فارسی برای ارایه در کنفرانس پذیرفته شده است.

به گفته وی از این تعداد هم ۳۳ مقاله به صورت شفاهی و ۹ مقاله در قالب پوستر ارایه خواهد شد.

دکتر دائی کوزه کنانی اظهار داشت: در کنار ارایه مقالات علمی، برنامه ریزی برای برگزاری ۵ کارگاه آموزشی و ارایه ۷ سخنرانی کلیدی انجام شده است.

صبحی رئیس انجمن میکروالکترونیک ایران نیز در آیین آغاز بکار این کنفرانس با اشاره به رسالت و تاریخچه راه اندازی این انجمن گفت: انجمن میکروالکترونیک ایران به همت تعدادی از کارشناسان و اعضاء هیئت علمی با سابقه به منظور ایجاد بستر یکپارچه و یک هم صدایی واحد در بین بخش‌های مختلف برای رسیدن به مرجعیت و رشد و توسعه این علم بوده است.

وی برگزاری کنفرانس ها، همایش ها، نشست‌ها و مجامع علمی و تخصصی را برای انتقال دانش و آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی را از دیگر رسالت این انجمن بیان کرد و افزود: همکاری با دیگر نهاد‌های اجرایی، علمی و پژوهشی در زمینه ارزیابی و بازنگری و اجرای طرح‌ها و برنامه های، بهره گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اساتید، دانشمندان و نخبگان، ارتباط و تبادل نظر با مراکز صنعتی، تجلیل، ترغیب و تشویق پژوهشگران و فعالان این حوزه، ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی مربوط به میکروالکترونیک و ... از دیگر وظایف این انجمن می‌باشد.

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز در ادامه از اساتید و دانشجویان خواست با عضویت و فعالیت در این انجمن برای رشد و توسعه علم و صنعت میکروالکترونیک گام‌های موثری بردارند.

برچسب ها: کنفر انس ، دانشجویان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.