علی اکبر کشاورزی گفت: طی گشت و کنترل ماموران، یگان حفاظت این شهرستان در ۲۳ مهرماه موفق به دستگیری یک گروه از متخلفین غیربومی که اقدام به شکار دو فرد تشی کرده بودند، شدند.
او افزود: این افراد که ۶ نفر بودند از شب گذشته جهت شکار وارد منطقه شده بودند و شکار به صورت نورگردانی، استفاده از چوب دستی و تعقیب با خودرو انجام شده بود.
کشاورزی ادامه داد: طی هماهنگی با حوزه قضایی شهرستان فراشبند، برای متخلفین پرونده قضایی تشکیل و جهت سیر مراحل قضایی تحویل دادسرا شده است. برخورد قانونی با سودجویان و بهرهبرداران غیر قانونی از محیط زیست میتواند عبرتی برای سایر متخلفان باشد.
رئیس اداره محیط زیست فراشبند گفت: گونه جانور تشی از راسته جوندگان بوده و بزرگترین جونده ایران است که در زیستگاههای جنگلی، کوهستانی، استپی و بیابانی زندگی میکنند. در ایران، تشی با نامهای چوله و سیخور نیز خوانده میشود.
او با اشاره به اینکه شکارچیان غیرمجاز از جمله آفتهای حیات وحش به شمار میروند، اضافه کرد: این افراد زیست بوم را با خطر جدی روبهرو ساخته و لطمههای جبرانناپذیری بر پیکره این حوزه وارد کردهاند. آنان به کشتار بی پایان گونههای کمیاب و در معرض انقراض میپردازند و به نتیجه رفتار غیرانسانی خویش هیچگونه توجهی ندارند.