استاندار مرکزی گفت: درست است که اداره مالیاتی باید مالیات‌ستانی برای رفع حوایج کشور کند، اما این مهم باید در چارچوب دقیق، منصفانه و عادلانه باشد و مانع تولید نشود.

فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی گفت: به تولیدکنندگان صنعتی در استان مرکزی اعتماد داریم و حساب آنها از فرار کنندگان و مودیانی که از زیر مالیات فرار می‌کنند، جدا است.

وی بیان کرد: باید اداره مالیاتی، معاونت اقتصادی استانداری و کارگروه رفع موانع تولید استان مرکزی حداکثر تلاش خود را برای رفع موانع حقوق کار در استان را به کار گیرند.

استاندار مرکزی ادامه داد: اگر تولید حل شود، مالیات حل می‌شود و این موضوع باید به صورت ویژه دنبال شود و انتظار است نمایندگان مجلس هم در این راستا تلاش مصاعفی به کار گیرند.

مخلص‌الائمه عنوان کرد: چند درصد ظرفیت مازاد برای افزایش تولید در استان مرکزی وجود دارد که توجه به این مهم می‌تواند منجر به اشتغال بیشتر شود.

وی گفت: سهم استان مرکزی در حسابرسی ویژه مالیاتی بالا است و به هیچ‌وجه مورد قبول نیست، حتی اگر بخشنامه هم تایید شود، باید این موضوع متعارف باشد.

استاندار مرکزی افزود: سرشماری عمومی کشاورزی در استان همزمان با سراسر کشور از ۱۲ آبان‌ماه آغاز و به مدت ۴۵ روز ادامه دارد.

مخلص‌الائمه گفت: اجرای این سرشماری نقش موثری در شناشایی ظرفیت‌های بخش کشاورزی، کمبودها و نقاط ضعف این بخش دارد.

وی تاکید کرد: همکاری لازم با آمارگیران در اجرای این طرح امری ضروری است.

استاندار مرکزی اضافه کرد: ناترازی جدی در بخش آب و برق کشور و این استان وجود دارد و نیاز است همه در راستای کاهش مشکلات، همکاری ویژه داشته باشند.

مخلص‌الائمه عنوان کرد: گام‌های خوبی در راستای نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان مرکزی برداشته که باید افزایش یابد.

وی تصریح کرد: بخشی از افزایش مصرف برق به دلیل افزایش تولید در کشور و استان مرکزی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی هم در این نشست گفت: تلاش شده هرچه آنچه در اختیار مدیران استان است، برای رفع موانع تولید از پیش پای فعالان اقتصادی برداشته شود.

حسن میرزاخانی افزود: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی، جزو ستادهای فعال‌ها در کشور است.

وی بیان کرد: بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها مربوط به خارج از استان است، اما سیاست‌های خوبی در دولت چهاردهم برای رفع موانع تولید اتخاذ شده است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک هم در این نشست گفت: انتظار است وفاق اقتصادی بیش از پیش در استان مرکزی صورت گیرد.

ناصر بیکی افزود: انتظار است دولت چهاردم اولویت‌بندی ویژه در راستای رفع مشکلات اقتصادی و فعالان این بخش داشته باشند و توسعه اقتصادی سرلوحه امور قرار گیرد.

وی بیان کرد: ۸۰۰ سامانه بر سرنوشت اقتصادی فعالان این بخش حاکم است که بیشتر آنها ناکارآمد است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک ادامه داد: ارزش پول ملی همچنان فعالان بخش اقتصادی را آزار می‌دهد، در سیاست‌گذاری تجارت خارجی مشکلات زیادی وجود دارد.

گزارش عملکرد شورای گفت و گو در ۶ ماهه نخست سال جاری،

تاکنون ۹۰ نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در استان مرکزی برگزار شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار