سردار موحد فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) با آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور در آستانه سالروز تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش آموز دیدار کرد.
این دیدار با حضور حجت الاسلام دشتی مسئول جدید دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع)، حجت الاسلام هاشمی رئیس دانشکده شهید محلاتی، حجت الاسلام عزیزان رئیس پژوهشگاه امام صادق (ع) و تعدادی از مدیران و معاونین سپاه استان قم برگزار شد.
سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایام ۱۳ آبان و روز مبارزه با استکبار و سالروز تسخیر لانه جاسوسی، با اشاره به انتصاب حجت الاسلام دشتی به عنوان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع)، از زحمات چندین ساله حجت الاسلاماکبری در این مسئولیت قدردانی کرد.
سردار موحد با ارائه گزارش کوتاهی از فعالیتهای بسیج طلاب، از برگزاری برنامه "مثل نصرالله" با حضور طلبههای پایه ۴، ۵ و ۶ در راستای ارتقای روحیه جهادی و شهادت طلبی آنان همراه با برنامههای متنوع فرهنگی، تبیینی و نظامی خبر داد.
حجت الاسلام دشتی؛ مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) نیز در این دیدار با بیان اینکه ما شان مجموعه سپاه را خدمتگزاری میدانیم، بر لزوم درک فیض کارکنان سپاه از محضر علما تاکید کرد و ارتباط مستمر سپاه با حوزه علمیه را ضروری دانست.
حجت الاسلام هاشمی؛ رئیس دانشکده شهید محلاتی و حجت الاسلام عزیزان؛ رئیس پژوهشگاه امام صادق (ع) نیز در ادامه این دیدار، گزارش کوتاهی از فعالیتهای این دو مرکز ارائه کردند.
آیت الله اعرافی؛ مدیر حوزههای علمیه کشور، ضمن تشکر و خیر مقدم به فرماندهی و نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان، از خدمات خالصانه حجت الاسلام اکبری؛ نماینده سابق ولی فقیه در سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) قدردانی و ضمن عرض تبریک به حجت الاسلام دشتی برای وی جهت خدمت رسانی بیشتر آرزوی توفیق کرد.
مدیر حوزههای علمیه کل کشور با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، علی الخصوص شهدای مقاومت عنوان کرد: شرایط امروز شرایط کاملا ویژه است ما از کودکی درگیر مسائل انقلاب بودیم، اما حساسیتها و پیچیدگیهایی که امروز انقلاب اسلامی و جریان انقلاب در کشور، منطقه و جهان دارد بی سابقه است.
او افزود: عمق مسئله، تقابل دو نگاه معرفتی و تمدنی به دنیا و جهان است که این شرایط هم استعدادها، ظرفیتها و فرصتهای خوبی به همراه دارد، هم چالشها و سختیهای بزرگ و این وظیفه ما را سنگینتر میکند.
آیت الله اعرافی افزود: در این شرایط و پیچ تاریخی، حضور درست و تدبیر مناسب و لازم برای نقش آفرینی بسیار مهم است و حضور و غیبت فرد، گروه یا مجموعه یا کشوری در شرایط و پیچهای تاریخی تاثیرات مثبت یا منفی زیادی دارد، مثلاً بعد از جنگ جهانی دوم و زمان پیروزی متفقین که جهان را بین خودشان تقسیم کردند دنیای اسلام غایب بود و هیچ نقش موثری نداشت و همچنان آثار آن باقی است و قدرتمندان جهان هنوز همان کشورها هستند هر چند بعد از انقلاب اسلامی معادله کل عالم تغییر پیدا کرد و این نشان دهنده همان حضور و غیبت به جا و به موقع اسلام است.
او افزود: انقلاب اسلامی به همین دلیل پدیدهای بیمثال و بیمانند است و نگهداشتن آن جهاد میطلبد و این سختیها را هم دارد.
آیت الله اعرافی گفت: امروز شرایط پیچیدهای حاکم است که وظایف ما را سنگین میکند، اگر محور مقاومت و انقلاب اسلامی از این سختیها و چالشها به فضل الهی عبور کنند بی شک قدرتشان به مراتب مضاعف میشود و در این زمینه همه ما باید پای کار باشیم.
وی تصریح کرد: منظومه سپاه و بسیج یکسری امتیازات ویژهای نسبت به تمام نیروهای مسلح در دنیا دارد و غیر از اینکه در محور مقاومت جلوهگر شده الگوی کار سپاه یک الگوی جامع و فراتر از نظامی و امنیتی است که در هیچ جای جهان وجود ندارد و همین الگو باید صیانت و حفظ شود، ارتقا یابد و صادر شود.
وی گفت: در این الگو هم ابعاد سختافزاری، دانشی و فناوری مطرح است هم بُعد فکری معرفتی، و هنر این مجموعه حفظ این دو بال در کنار یکدیگر و رشد و ارتقای آنان است تا این الگو زمینه صادر شدن به همه جای جهان را کسب کند.
آیت الله اعرافی با اشاره به ویژگیهای خاص شهر مقدس قم گفت: سپاه و بسیج قم میتوانند روی کل کشور و حتی روی جهان اثرگذاری داشته باشند و ظرفیتهای سپاه و بسیج در قم باید رویکرد ملی و فراملی را در خود تقویت کند و برای این کار، الگو، برنامه و تلاش ویژهای داشته باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت حوزه علمیه در این سالها منظومهای از طرحهای اساسی داشته و در حد وسع و باوجود موانع زیاد اقداماتی را هم پیاده سازی کرده است.
مدیر حوزههای علمیه کشور با بیان اینکه حوزه، ارتباطات خوبی با سایر نهادها داشته و اکنون به دنبال اجرای برنامههای مشترک با نهادها و ارگانهای مختلف است بر ضرورت ارتقای همکاری با سپاه نیز تاکید کرد.