فرید نجفنیا گفت: استفاده طولانی مدت از این بازیها علاوه بر جدایی فرزندان از خانواده و ایجاد اعتیاد اینترنتی، میتواند تبعات روحی و جسمی عدیدهای را برای فرزندان بهوجود آورد.
وی اضافه کرد: استفاده بیش از حد از اینترنت و بازیهای رایانهای سبب بروز اضطراب، افسردگی، کاهش کیفیت خواب، کاهش عزت نفس، ایجاد اختلالات خلقی وامثال آن شده که این شرایط باعث مشکلات اجتماعی و خانوادگی، افت عملکرد تحصیلی یا شغلی و تأثیرات منفی بر سلامت جسمی و روحی خواهد شد.
دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز بیان کرد: آشنا کردن کودکان و نوجوانان با تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی از سوی والدین یک ضرورت بوده و والدین برای کاهش تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی میتوانند با استفاده از ابزارهای کنترلی، نظارت دقیقتری بر فعالیت و رفتار مجازی دانشآموزان داشته باشند.
نجفنیا تاکید کرد: انتظار داریم خانوادهها با افزایش سطح آگاهی و رصد دائم فعالیتهای کودکان و نوجوانان در فضای سایبری، از آسیبهای احتمالی که متوجه فرزندانشان است، پیشگیری کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز خاطرنشان کرد: والدین نباید به بهانه اشتغال خود، فرزندانشان را در فضای مجازی به حال خود رها کنند چرا که فضای مجازی به عنوان مهمترین ابزار ارتباطی و اطلاعاتی، آسیبها و تهدیدهای فراوانی دارد که کودکان و نوجوانان آگاهی چندانی نسبت به آنها ندارند.