حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت؛ با راه اندازی این بلوک، گامهای مناسبی در مسیر بهبود بیش از پیش دسترسی مادران به زایمان در محیط ایمن تحت نظر متخصص و کادر درمانی متبحر، برداشته میشود.
وی همچنین تلاش برای راه اندازی اورژانس مامائی بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان را اقدام مهمی در مسیر تقویت زیر ساختهای رسیدگی به مادران باردار در این شهر دانست و تصریح کرد؛ ۷۰ درصد مادران باردار نیازمند خدمات ویژه در زاهدان ساکن هستند و تقویت زیرساختهای مورد نیاز برای خدمت به این افراد ضروریست.
وی همچنین افزود: اگر خانوادهای به خاطر مشکلات مالی تصمیم به سقط جنین میگیرد، باید با تهیه بانک اطلاعاتی برای حمایت از این خانواده ها، در پیشگیری از سقط عمدی جنین گامهای موثری برداشته شود.
خانم زهرا ابراهیمی، مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری نیز افزود: باید با استفاده از ظرفیت سمنها و سازمانهای مردم نهاد و پتانسیل سایر ادارات در خصوص کاهش سقط انتخابی اقدام کرد.
دکتر خداداد شیخ زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دبیر قرارگاه جوانی جمعیت افزود: بحث باورهای مذهبی در استان ما خیلی تاثیر گذاربوده، اما دسترسی به مادرانی که متقاضی سقط به صورت غیر قانونی هستند به خاطر تابوهای اجتماعی که وجود دارد بسیار سخت است و مطالعه در این خصوص باید خیلی دقیق و براساس معیارهای استاندارد باشد.