مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس، گفت: برای خدمات درمانی به جبهه مقاومت از ۷ اکتبر تاکنون، در دو مرحله فراخوان هر مرحله ۴۰۰ نفر از جهادگران سلامت برای حضور در کنار عزیزان جبهه مقاومت جهت خدمت‌رسانی اعلام آمادگی کردند.

سرهنگ پاسدار حسین صمصام با بیان اینکه از خردادماه امسال ستاد یادواره شهدای سلامت فارس در دانشگاه علوم پزشکی شیراز آغاز به‌کار کرد، گفت: اقدامات و برنامه‌ریزی لازم در این ستاد برای برگزاری یادواره شهدای سلامت فارس انجام شد.

او با تشریح اقدامات بسیج جامعه پزشکی فارس در راستای برگزاری دومین کنگره ملی شهدای فارس، تصریح کرد: برگزاری یادواره‌های خانگی با حضور جهادگران سلامت و کادر درمان در منزل شهدای سلامت، برگزاری ۱۲ پیش اجلاسیه شهدای سلامت در سطح مراکز بهداشت و درمان شهرستان‌های استان، برگزاری یادواره شهدای سلامت در بیمارستان صحرایی قادرآباد، رونمایی از دو کتاب در خصوص ایثارگری‌های شهدای سلامت در دوران دفاع مقدس و کرونا، و ساخت تمبر یادواره شهدای سلامت، از اقداماتی است که در این راستا انجام شده است.

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس گفت: ساخت ۶ مستند از فعالیت کادر سلامت و جهادگران این عرصه استان فارس در دوران دفاع مقدس با عنوان "روز‌های سخت"، از جمله دیگر اقدامات در راستای برگزاری دومین کنگره ملی شهدای فارس است که به همت بسیج جامعه پزشکی فارس انجام شده است.

صمصام ادامه داد: در این مستند، شش مورد از فعالیت‌های کادر سلامت در دوران دفاع مقدس که مختص جهادگران سلامت فارس بوده به تصویر کشیده شده است.

او با اشاره به اینکه از ۳ مستند رونمایی شده و تا پایان سال از سه مورد دیگر هم رونمایی می‌شود، افزود: بازدید و تجلیل از ۹۹ خانواده شهدای عرصه سلامت، و برگزاری اجلاسیه استانی شهدای سلامت با حضور مسئولین استانی و کشوری، از دیگر برنامه‌های اجرایی بسیج جامعه پزشکی فارس در راستای برگزاری دومین کنگره ملی شهدای فارس است.

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس، گفت: برپایی ۱۳ درمانگاه شبانه‌روزی به نیابت از شهدای فارس در کربلای معلا به نیابت از ۱۵ هزار شهید فارس، از خدمات جهادگران سلامت فارس در راستای خدمت‌رسانی به مردم محروم و جهت زنده نگه داشتن یاد شهدا در ایام کنگره عظیم اربعین است که در آن، بیش از ۱۲۰ هزار خدمت به نیابت از این عزیزان به زائران امام حسین (ع) ارائه شد.

او با اشاره به برگزاری ۴ رزمایش جهادی از ابتدای سال تا کنون در مناطق کم برخوردار استان به در راستای برگزاری دومین کنگره ملی شهدای فارس، تصریح کرد: همه این خدمات به یاد و نام شهدای استان فارس انجام شده است.

صمصام گفت: در کنار این فعالیت‌ها، از ۷ اکتبر که عملیات طوفان الاقصی توسط رزمندگان جبهه مقاومت انجام شد، جهادگران سلامت فارس آمادگی خود را برای کمک به این رزمندگان اعلام، و در دو مرحله فراخوان انجام شده، در هر مرحله ۴۰۰ نفر از جهادگران سلامت اعلام آمادگی برای حضور در کنار عزیزان جبهه مقاومت برای خدمت‌رسانی اعلام کردند.

او با اشاره به اعلام آمادگی چندین مرکز درمانی در مرکز استان جهت ارائه خدمات به مجروحین مقاومت در صورت نیاز، ادامه داد: بعد از بمباران رژیم صهیونسیتی در جنوب لبنان، ۵۰ نفر از اساتید و متخصصین فارس برای حضور فوری و آنی برای کمک به مجروحین در این حمله در لبنان اعلام آمادگی کردند که البته تاکنون زمینه اعزام فراهم نشده است.

صمصام بیان کرد: از ابتدای فروردین ۱۴۰۳ تاکنون، بیش از ۲۵۰ هزار نفر خدمت توسط جهادگران سلامت بسیجی فارس به مردم استان ارائه شده است.

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس تصریح کرد: این خدمات شامل ویزیت پزشکان متخصص و فوق تخصص، پزشک عمومی، پایش سلامت، خدمات دندانپزشکی و داروخانه، و خدمات پاراکلینیکی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.