فرزاد حسنی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در نتیجه اجرای این طرحها، ۶ هزار و ۵۳۶ خانوار از مزایا و خدمات این پروژهها بهرهمند شدند.
وی افزود: روستا به عنوان یک واحد اجتماعی با کارکردهای اقتصادی و فرهنگی نقش بی بدیل در پیشبرد توسعه و پایداری شاخصهای اقتصادی دارد بنابراین ضرورت دارد تا دولت تمام برنامهها و راهکارهای لازم برای تقویت این نقش را اجرا کند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان گفت: پدیده مهاجرت از روستا به شهر شالوده توازن و پایداری روند توسعه به ویژه در حوزه مدیریت شهری را به چالش میکشد.
حسنی اظهار کرد: باید تمام راهکارهای بازدارنده پدیده مهاجرت و بستههای تشویقی تثبیت سکونت در روستا و جهش مهاجرت معکوس را به کار گیریم تا تعادل و توازن در روند توسعه تثبیت شود.
وی اضافه کرد: دولت چهاردهم با درک اهمیت نقش روستا در سرنوشت کشور، تقویت زیرساختهای عمرانی و رفاهی روستاها را در اولویت برنامههای خویش قرار داد و دکتر لهونی استاندار کردستان با پیروی از این رویکرد دولت، توسعه روستایی را در صدر توزیع منابع مدیریت ارشد استان قرار داده است به طوریکه در مدت ۳ ماه از عمر دولت چهاردهم هزارو ۷۷۰ میلیارد ریال قرار داد راه روستایی منقعد شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان افزود: پروژههای بهسازی و آسفالت بخشی از راههای روستایی قلعه گاه، مره دره،کانی سی مراد، اوریه، تازه آباد، سراب ، زاغه، سرخه جوب، سراب سوره،گرگانه، صادق آباد، جبرائیل،کلوچه،کهریز، چغور قشلاق و کهیل سید حسین مهمترین پروژههای اجرا شده هستند.
وی همچنین از اجرای ۸۰ کیلومتر آسفالت راه روستایی با ۶ هزارو ۶۳۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار در دولت چهاردهم خبرداد.