مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: ۷۴ درصد مصوبات کارگروه رفع موانع تولید از هزار و ۹۵۲ پرونده مربوط به واحد‌های تولیدی مشکل دار مطرح شده، عملی شده است.

بختیار خلیقی در دویست و هفدهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان با اشاره به اینکه در ۲۱۶ جلسه گذشته این کارگروه هزار و ۹۵۲ پرونده مطرح شده است، اظهار کرد: این تعداد جلسه منجر به تصویب سه هزار و ۴۴۲ مصوبه شده است.

وی با بیان اینکه ۷۴ درصد مصوبات این کارگروه تاکنون انجام شده است، افزود: ۲ هزار و ۵۷۷ مصوبه شامل هزار و ۸۱۲ مصوبه مربوط به بانک‌ها و ۹۰ مصوبه مالیاتی و مابقی سایر انجام شده است.

به گفته مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان ۸۸۶ مصوبه معادل ۲۶ درصد مصوبات این کارگروه در دست اقدام و پیگیری است که بیشترین آن مربوط به بانک‌هاست.

خلیقی یادآور شد: با اجرایی شدن مصوبات این کارگروه تاکنون اشتغال ۲۱ هزار و ۹۷۰ نفر تثبیت شده و با اجرای کامل این مصوبات میزان اشتغال تثبیت شده به ۲۳ هزار و ۸۸۸ نفر خواهد رسید.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: هزار و ۳۵۰ میلیارد میزان وصول حقوق دولتی معادن استان در سال ۱۴۰۱ بود که از این میزان ۴۸۰ میلیارد ریال به استان برگشت و از این محل سه جاده روستایی محدوده معادن در شهرستان‌های قروه، بیجار و مریوان آسفالت شد.

وی ادامه داد: سال گذشته، سهم استان در وصول حقوق دولتی معادن ۱۴ هزار میلیارد ریال تعیین شد ولی ۲۰ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال و بیشتر از سهمیه مشخص شده در استان وصول شد.

خلیقی اضافه کرد: براساس قانون معادن سال گذشته باید از محل وصول حقوق دولتی معادن سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به استان برگشت داده شود ولی ۴۰۰ میلیارد ریال بازگردانده شد.

وی یادآور شد: از محل بازگشت حقوق دولتی معادن ۳۴ درصد آن به حوزه راه، ۱۰ درصد به تسهیلات و ۵۵ درصد به صمت اختصاص می‌یابد.

 

نهایت همکاری با سرمایه‌گذاران در کردستان صورت گیرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان هم در این جلسه گفت: با توجه به اینکه کردستان نیازمند سرمایه‌گذاری است باید نهایت همکاری و مساعدت لازم با سرمایه‌گذاران صورت گیرد.

 علی نوری، اظهار کرد: تعدادی از واحد‌های تولیدی، بدون حاشیه و هیچ‌گونه ضرر زیست‌محیطی در استان مشغول به فعالیت هستند که باید در فعالیت آنها تسهیل صورت بگیرد و سنگ‌اندازی نشود.

وی افزود: این واحد‌ها اشتغال خوبی را در استان ایجاد کرده و در بحث جذب گردشگر نیز بسیار موفق عمل کرده‌اند که باید حمایت شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان تاکید کرد: اگر مشکلی در سر راه سرمایه‌گذاران وجود دارد باید دستگاه‌های اجرایی مربوطه آن را حل و فصل کنند.

نوری اضافه کرد: با توجه به اینکه کردستان نیازمند سرمایه‌گذاری است باید نهایت همکاری و مساعدت لازم با سرمایه‌گذاران صورت گیرد.

در این جلسه، مشکلات و موانع سر راه ۱۰ واحد تولیدی استان مورد بررسی قرار گرفت .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار