اولین جشنواره استانی فردخت با تجلیل از صاحبان آثار برتر در زمینه طراحی، دوخت و پژوهش با موضوع پوشش ایرانی و اسلامی پایان یافت.

 نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان در مراسم اختتامیه این جشنواره، اظهار داشت: اگر به معنای فردخت توجه کنیم به معنای شکوه و جلالی است که در بیننده شگفتی و تحسین را بر می‌انگیزاند.

حجت‌الاسلام طاها توکلی افزود: در دوران جاهلیت، اشخاص را زنده‌به‌گور می‌کردند و امروز هم مبتلایان به جاهلیت مدرن به دنبال سواستفاده از زن و شخصیت زن هستند.

وی اضافه کرد: درگذشته‌ای نه‌چندان دور زنان و دختران کرد با لباس کردی شکوه و تحسین را در افکار عمومی و جهانیان در منظر مخاطبان به وجود می‌آوردند.

نماینده ولی فقیه در در سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه پوششی که در آن ملیت و اسلامیت ما نمود پیدا نکند شگفتی و تحسینی برای بیننده نخواهد داشت، گفت: دشمنان ما به‌شدت مشغول کار روی این مسئله و به دنبال استحاله فرهنگی، تغییر مبانی و بیس این متغیر و به معنای خاص موضوع خانواده مشغول فعالیت جدی هستند.

راه‌یابی سه نفر از برترین‌ها به مرحله کشوری

مسئول بسیج جامعه زنان کردستان هم اظهار داشت: اسلام به مسئله پوشش توجه ویژه‌ای داشته است؛ چراکه این مسئله ارتباط نزدیکی با افراد مختلف زندگی انسان دارد و امنیت روانی افراد و جامعه در راستای رعایت عفاف و حجاب است.

بتول سرکانی گفت: پوشش مناسب از دیدگاه اسلام پوششی هست که معرف الگو‌های رفتاری افراد در جامعه است و لذا لزوم توجه جدی به مسئله اقلام حجاب یکی از ضروریات اسلام هست.

وی افزود: نگاهی که اسلام به زن دارد نگاه متعالی و انسان‌ساز است و اسلام برخلاف جوامع غربی که زن در نگاه آنها تنزل پیدا کرده و به زن به شکل ابزار و نگاه می‌کنند اسلام بر حفظ شخصیت زنان توجه و تأکید دارد.

مسئول بسیج جامعه زنان کردستان افزود: امروز دشمنان ما در بحث تهاجم فرهنگی و جنگ نرم وقت خود را بر روی این موضوع نهاده‌اند و سعی در حذف یا کم‌رنگ کردن این مسئله دارند.

سرکانی ادامه داد: در اسلام زن به‌عنوان محور بنیان خانواده معرفی می‌شود و دشمنان با ترویج بدحجابی سعی در حذف فرهنگ اسلامی و فروپاشی به نهاد خانواده دارد. امروز متأسفانه شاهد پوشش‌های نامناسب عنوان در سطح جامعه هستیم که مغایر با فرهنگ اصیل ایران اسلامی ما هست.

وی یادآور شد: هم‌زمان با هفته عفاف و حجاب در تیرماه دبیرخانه این جشنواره در استان راه‌اندازی شد و پنج کمیته تخصصی تشکیل و به‌محض انتشار فراخوان با استقبال بسیار خوب خیاطان و طراحان در سطح استان مواجه شدیم و ۱۴۸ اثر و طرح به این جشنواره ارسال شد که محتوای آن در سه قالب ارائه اثر و همچنین دوخت مانتو ایرانی‌اسلامی و دانشگاه ملی مهارت دوره توانمندسازی برای خیاطان و طراحان استان برگزار شد.

سرکانی گفت: سه نفر از برترین‌های بخش‌های مختلف این جشنواره در مرحله کشوری حضور دارند و نکته قابل‌توجه در این جشنواره این است که ما در بحث ایرانی‌اسلامی سعی کردیم چارچوب‌ها موردتوجه قرار گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار