رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تاکنون ۲ هزار و ۳۶۰ پروانه بهره‌برداری صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان صادر شده که بیشترین تعداد در حوزه زراعی و واحد‌های شالیکوبی است.

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه تاکنون ۲ هزار و ۳۶۰ پروانه بهره‌برداری صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان صادر شده که بیشترین تعداد در حوزه زراعی و واحدهای شالیکوبی است، گفت: صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در تحقق اهداف اقتصادی و اجتماعی بخش کشاورزی اهمیت ویژه ای دارد.


رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه صنایع تبدیلی موجب تکمیل زنجیره ارزش، ارتقاء بهره‌وری، ایجاد ارزش افزوده بخش کشاورزی و امنیت غذایی در حوزه محصولات کشاورزی می‌شود ، گفت : به دلیل فسادپذیر بودن محصولات کشاورزی با گسترش این صنایع و اصلاح ساختار صنایع موجود، ضایعات محصولات کشاورزی کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی افزود:  تولید محصول با رعایت استانداردهای بهداشتی، ایجاد اشتغال، جذب سرمایه‌گذاری و کمک به توسعه صادرات از دیگر دستاوردهای ایجاد و توسعه این صنایع است ضمن اینکه توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در مناطق روستایی در گسترش عدالت اجتماعی، کاهش مهاجرت روستایی و ایجاد زمینه توسعه پایدار روستایی موثر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.