رییس مرکزپژوهشهای شورای شهر تبریز گفت: این جشنواره سه سال است که با هدف ایجاد وفاق دررسانه برگزار میشود و سعی داریم در طول سال خود را در مسیری قرار دهیم که بر اساس توان ما موضوعات ارزشمند برای سیاستگذاری و نقد و بررسی در حامعه برجسته باشد.
روح الله رشیدی افزود: حاصل تغییرات چند سال گذشته در مرکز پژوهشها ایجاد ۲۱۰ عنوان کار پژوهشی و کار کارشناسی است که در رسانهها عرضه و چاپ و انتشار یافته و نزدیک ۱۴۰ پژوهشگر و ۱۶ مرکز دانشگاهی با مجموعه پژوهشهای شورا همکاری میکنند.
وی اظهار داشت: سعی داریم پژوهشها در کتابخانهها خاک نخورد بلکه به چاپ رسیده و مشکلات مدیریت شهری را کاهش دهد و حاصل اینکه تلاش کردیم ظرفیت رسانهای و پژوهشی اعلام کنیم که نکاه ابزاری نداریم و تشخیص پژوهشگران درمدیریت شهری اثر گذار باشد.
عزیزی راد عضو شورای سیاستگذاری رسانه در استان هم با بیان اینکه برگزاری جشنواره رسانهای تبریز ما از بعدتخصص گرایی و توسعه رسانههای تخصصی برای ورود به مسائل مدیریت شهری بسیار تاثیر گذار است گفت: پژوهشهای صورت گرفته توسط پژوهشگران میتواند در شناساندن زیباییهای جامعه به مردم ارزشمند باشد.
جشنواره رسانهای پژوهشی «تبریز ما» به منظور بهرهمندی از ظرفیت کارشناسی اصحاب رسانه در جهت طراحی صحیح و حل مسائل شهری تبریز، با حضور صاحبان فکر و اندیشه، نویسندگان و پژوهشگران فعال در فضایرسانهای شهر تبریزبا همکاری شورای اسلامی کلانشهر تبریز همه ساله برگزار میشود.