این کنفرانس با حضور حسینعلی امیری استاندار فارس، دکتر بصیر هاشمی ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر کامران باقری لنکرانی رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت و دکتر سیده مریم حسینی عضو و سخنگوی شورای شهر شیراز، با محوریت "فضای مجازی و سلامت زنان" برگزار شد.
در این مراسم حسینعلی امیری استاندار فارس در خصوص اهمیت سلامت زنان گفت: اصولا رکن خانواده، زنِ خانواده است که نقشهای بسیار زیادی را به عهده میگیرد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران هم بحمدالله فضا برای فعالیت دغدغهمند و حضور موثر زنان در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی زنان باز شد.
از سوی دیگر این مقام ارشد استانی زن را به عنوان محور اساسی خانه و خانواده معرفی کرد و با اشاره به نقشهای متعدد زنان در نهاد خانواده و جامعه، توجه به سلامت آنان را توجه به یکی از اصلیترین و پایهایترین موضوعات یک جامعه عنوان کرد.
همچنین سیده مریم حسینی عضو شورای شهر شیراز نیز با اشاره به اهمیت نقش زن در خانه و خانواده، توجه به ارتقای سلامت زنان در ابعاد مختلف فردی و اجتماعی را از مهمترین دغدغههای جامعهی امروز بیان کرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز نیز با اشاره به اهمیت نقش زن در خانه و خانواده، توجه به ارتقا سلامت زنان در ابعاد مختلف فردی و اجتماعی را از مهمترین دغدغههای جامعهی امروز بیان کرد.
او همچنین به ارائهی راهکارهایی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی پرداخت و با اشاره به نقش اثرگذار جامعه شناسان در بررسی دقیق و موشکافانهی آسیبهای موجود در حوزهی سلامت زنان چه در بستر اجتماعی و چه در فضای مجازی اظهار داشت که به عنوان یک معلم، یک زن و نیز نمایندهی مردم شریف شهر شیراز بر آن است تا از تمامی ظرفیتهای موجود جهت پیشبرد اهدافی که به ارتقای سطح سلامت زنان در جامعه و نیز فضای مجازی منجر میشود استفاده کند.
این کنفرانس با همکاری سازمانهای مختلف مانند یونسکو به عنوان حامی علمی، سازمانهای بین المللی، شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز، برگزار در حال برگزاریست و محققان بسیاری از دانشگاههای کشور مقالات خود را برای حضور در این کنفرانس ارسال کردهاند.
باقری لنکرانی، رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت اظهار امیدواری کرد و گفت: موضوع سواد سلامت دیجیتال به عنوان یکی از ارکانی است که میتواند سبب تاب آوری در برابر این آسیبها شود و یکی از موضوعات مهمی است که باید به آن پرداخته شود. امیدواریم در پایان این کنفرانس بتوانیم یک بسته پیشنهادی برای حمایت طلبی و سیاستگذاری در این عرصه، به مسئولان ارائه کنیم.
سولماز قهرمانی دبیر علمی سیزدهمین کنفرانس بین المللی سلامت زنان و پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی سلامت نیز در زمینه برگزاری این رویداد علمی گفت: ۴۴۵ خلاصه مقاله برای حضور در این رویداد علمی ارسال شده است که ۳۵۰ خلاصه مقاله پس از داوری برای حضور در کنفرانس انتخاب شده در وب سایت کنفرانس قرار گرفته است و در طی برگزاری کنفرانس، به صورت دیجیتال نمایش داده میشود؛ همچنین ۲۰ سخنرانی علمی در رابطه با موضوع کنفرانس در دو روز برگزاری کنفرانس، به حاضران ارائه میشود.