سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی کازرون از آغاز کاشت کاهو در سطح ۱۰۰ هکتار از اراضی این منطقه خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود بیش ازسه هزار و ۵۰۰ تن کاهو در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.

فرهمند آقایی بیان کرد: به دلیل شرایط آب و هوایی شهرستان کازرون، کشت کاهو از اواسط مهرماه شروع می‌شود و تا دی ماه ادامه خواهد داشت.

آقایی با اشاره به اینکه کشت این محصول بیشتر در بخش مرکزی شهرستان کازرون است افزود: عمده کشت در شهرستان به صورت نشایی است و از رقم زرقانی استفاده می‌شود.

به گفته او، بعد از ۷۰ روز از زمان کاشت و وزن مناسب کاهو کشاورزان اقدام به برداشت میکنند. 

آقایی با اشاره به اینکه کاهو یک زراعت وجینی است، اظهار کرد: این موضوع موجب مصرف کمتر سموم علف کش و تولید محصول سالم‌تر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی کازرون افزود: نازکی و طراوت برگ‌های کاهوی کازرون موجب شده این محصول علاوه برمصرف داخل استان به استان‌های همجوار و کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز صادر شود.

کاهو سرشار از انواع ویتامین‌های آ، ب، ث و حاوی آهن، پتاسیم، مس و مقادیر زیادی منیزیم، سدیم و روی است و برای تقویت معده و تصفیه خون بسیارمفید به حساب می‌آید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.