معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با بیش از ۱۴۷۰ نوع مواد مخدر در جهان مواجه هستیم و باید فرزندانمان را در برابر این مواد‌ واکسینه کنیم.

محمد جمالو معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در نشست دومین نمایشگاه یاریگران زندگی و پارک یادگیری با بیان اینکه اعتیاد یک آلودگی جسمی، روانی، اجتماعی، پیش‌رونده و مزمن است گفت: پشت هرکدام از این واژه‌ها، دره‌هایی از مشکلات برای افراد معتاد نهفته شده است.

وی با بیان اینکه برای اینکه افراد از این آلودگی بزرگ نجات پیدا کنند نیاز است با دقت حجم آسیب و مشکلات را بیان کنیم افزود: اگر این بیان مسئله به درستی انجام نشود، به نتیجه نخواهیم رسید.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه محیط آلوده، میزبان آسیب‌پذیر و عامل آسیب پذیر سه رکن اصلی آلودگی فرد به اعتیاد است که طی چندین سال اخیر، بسیار تغییرات داشته است ادامه داد: در حال حاضر با بیش از ۱۴۷۰ نوع مواد مخدر در جهان مواجه هستیم که باید بتوانیم فرزندانمان را به عنوان میزبان واکسینه کنیم.

جمالو با بیان اینکه محیط آلوده و عامل آلودگی تحت کنترل ما نیست گفت: دومین نمایشگاه عمومی و پارک یادگیری یاریگران زندگی از ۲۳ تا ۲۹ آبان در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه امید، انرژی و ابتکار شعار اصلی این نمایشگاه است افزود: هدف این است که شرکت‌کنندگان با مهارت‌های زندگی آشنا و در برابر شرایط پیچیده نیز توانمند شوند. 

معاون کاهش و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه نیاز به تحول در نظام پیشگیری از اعتیاد داریم، ادامه داد: این نمایشگاه هرساله برگزار خواهد شد تا اول به خود و بعد مردم گزارش دهیم که در حوزه پیشگیری چه کار‌هایی انجام شده است.

جمالو با بیان اینکه نمایشگاه یاریگران زندگی به دنبال تحول در حوزه پیشگیری و رسیدن به یک گفتمان مشترک با دیگر نهاد‌ها و سازمان‌ها برای فعالیت در این حوزه است اظهار کرد: تمام دستگاه‌ها پای کار هستند و آزمایشگاه پلیس برای نمونه برداری قرص‌های لاغری و ... در فضای نمایشگاه برای انجام نمونه دایر است.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۱۹ آبان ۱۴۰۳
دولت برای مبارزه چکار نموده و می نماید و دولت برای ترک اعتیاد رایگان افراد معتاد چکار نموده صرف نظر از دادن آمار چقدر از خانواده با اعتیاد یک نفر در خانواده بیچاره شدند آیا دولت و قانون بجز تهدید به افراد معتاد چقدر در درک اعتیاد افراد موفق بوده ؟