دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه فجر فارس گفت: در حال حاضر ۱۸۹۰ صندوق قرض‌الحسنه فعال به‌منظور ایجاد اشتغال با محوریت مردم در استان فارس داریم.

علیرضا مویدی با بیان اینکه بسیج، قرارگاه اقتصاد مقاومتی را ایجاد کرده تا مردم به حوزه اقتصادی ورود کنند و حوزه‌های مختلف اقتصاد و اشتغال به مردم واگذار شود، گفت: رویکرد اقتصاد مقاومتی مدل تسهیل‌گری، تأمین، تولید، توزیع و تجارت است که تمامی رده‌های بسیج در قالب قرارگاه اقتصاد مقاومتی در این الگو و مدل فعالیت دارند.

دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه فجر فارس مطرح کرد: طرح صندوق‌های قرض‌الحسنه از جمله طرح‌های شاخص و تأثیرگذار مهم سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس است که ذیل سند اعتلای بسیج و پیرو منویات مقام معظم رهبری با هدف افزایش مشارکت و توانمندسازی مردم به‌خصوص اقشار کم‌درآمد اجرا شد.

او با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کشور در حوزه اقتصاد نیازمند پیشرفت است، افزود: در حال حاضر یک هزار و ۸۹۰ صندوق قرض‌الحسنه به‌منظور ایجاد اشتغال با محوریت مردم در استان فارس داریم.

مویدی گفت: رسالت اصلی صندوق‌های قرض‌الحسنه کمک به حل مشکلات مردم در زمینه‌های اشتغال خرد و ارزان است که به‌عنوان یک تشکل مردم‌نهاد به فعالیت می‌پردازند.

دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه فجر فارس تکمیل چرخه فروش محصولات تولیدی در قرارگاه اقتصاد مقاومتی را از ویژگی‌های نمایشگاه اقتصاد مقاومتی دانست و بیان کرد: تاکنون قرارگاه اقتصاد مقاومتی در استان فارس اقدام به برپایی ۱۲۰ نمایشگاه شهری و استانی به‌صورت ماهیانه و فصلی کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.