مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: افراد دیابتی مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند نان سفید، پاستا و برنج، نوشابه‌های قنددار، آبنبات، غذا‌های بسته بندی شده را کمتر مصرف کنند.

فاطمه قاسمی ادامه داد: بهتراست بیماران دیابتی کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبردار که به کندی قندشان آزاد می‌شود را مصرف کنند.
وی با اشاره به جایگزینی مصرف برنج قهوه‌ای (سبوس دار) به جای برنج سفید گفت: این افراد نان‌های کامل و سبوس دار به جای نان‌های تهیه شده از آرد سفید را مصرف کنند.
وی ادامه داد: دیابتی‌ها برای جلوگیری از بالا رفتن قند خون در وعده صبحانه غلات فیبردار و کم شکر یا بدون شکر به جای غلات شیرین شده استفاده کنند.
قاسمی گفت: دانه کینوا به جای برنج یا ترکیب با برنج را می‌توانند در برنامه غذایی بگنجانند و نخودفرنگی و سبزیجات برگی به جای سیب زمینی و ذرت استفاده کنند.
وی افزود: حبوبات حداقل ۳ بار در هفته به جای گوشت قرمز در برنامه غذایی قرار دهند و ماهی کبابی و بخارپز در رژیم غذایی هفتگی به همراه سبزیجات بخارپز مصرف کنند.

برچسب ها: دیابت ، علوم پزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.