وزیر ورزش گفت: در بازی‌های آسیایی هانگژو نتایج غیر قابل دفاعی را کسب کردیم و رنکینگ ما خوب نبود.

احمد دنیامالی در مجمع فدراسیون شمشیربازی اظهار داشت: اولین مجمعی است که بعد از ۷۵ روز حضور پیدا می‌کنم و بدون اطلاع قبلی بود. شمشیربازی را دوست دارم و برایم مهم است. خیلی مورد علاقه من است و ۲ المپیک قبلی نتایجش را پیگیری می‌کردم. اتفاقاتی هم که برای این رشته افتاد با تدابیر رئیس فدراسیون برطرف شود و نقش پدری و پیشکسوتی خود را ایفا کند.

وی ادامه داد: زمان باقرزاده یادم است که برای ۵۰ و ۱۰۰ میلیون چقدر تلاش می‌کردند. این قول را می‌دهم که یک جلسه اختصاصی با هیات رئیسه فدراسیون و شرکت توسعه داشته باشم تا در ۳۱ استان یک سالن خوب و کیفی را داشته باشیم. در مورد تجهیزات هم فدراسیون پیگیری کند که ارز نیمایی برایش از بانک مرکزی بگیریم.

وی در خصوص استعدادیابی گفت: روابط ما با آموزش و پرورش خیلی خوب است. آموزش و پرورش پایه ورزش قهرمانی است و ۲، ۳ روز هم بود که به وزارت‌خانه آمده بودم و با آنها جلسه گذاشتیم. به آنها گفتم مگر شما المپیک دانش آموزی ندارید و چرا شرکت نمی‌کنید؟ پیگیری کردم که گفتند شرکت نمی‌کنیم، چون پول زیادی می‌خواهد. گفتم هزینه‌ها را پرداخت می‌کنیم، اما شرط گذاشتم که هر تعدادی که می‌خواهید اعزام کنید. دختران باید به اندازه پسران باشند. ما در کل ۲۶ طلا گرفتیم و ۸ نقره و ۱۳ برنز. یعنی مجموع نقره و برنز ۲۱ شد و طلا ۲۶. این خیلی خوب است، من به پتانسیل ورزش کشورمان باور دارم و شما هم همت کنید.

وزیر ورزش و جوانان عنوان کرد: ما خیلی اوقات دور هم‌می نشینیم و فقط از مشکلات می‌گوییم. به ظرفیت‌ها توجه کنیم و قسمت پر لیوان را ببینیم. ببینیم چه چیز‌هایی داریم و از آنها استفاده کنیم. شما باید از مسؤولیت‌های اجتماعی استفاده کنید و اگر منتظر باشید که منبع دولت مشکل شما را حل کند، ۵ سال دیگر هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد. از ظرفیت شهرداری‌ها استفاده کنیم. خودم اعتقاد دارم که جوانان زیادی طالب شمشیربازی هستند و امکانات باشد، می‌توان روی آن کار کرد.

دنیا مالی در خصوص انتقاد‌ها از اعزام کاروان کیفی تاکید کرد: بله اعزام کیفی مدنظر ما هم است، اما در مورد بانوان بیشتر می‌خواهیم کار کنیم. البته در المپیک باید سهمیه بگیرید و بازی‌های آسیایی شرایطش فرق دارد. مثلا در پارالمپیک گفتیم هرکسی سهمیه می‌گیرد باید اعزام شود ولو هفتم و هشتم شود. در مجموع در بحث بانوان برای بازی‌های آسیایی می‌خواهیم حضور حداکثری داشته باشیم. اگر برای بانوان ۳۰ درصد بودجه مردان هزینه کنیم، معادل مردان نتیجه و مدال خواهند گرفت.

دنیامالی گفت: بحث حضور موفق ایران در المپیک جوانان برای ما مهم است و برنامه ریزی می‌کنیم. شمشیربازی هم‌یکی از هدف‌های ما است و حتما باید روی سکو برویم و صرفا دنبال حضور نیستیم. بحث ما هم نگاه ویژه به دختران است.

وی با اشاره به نتایج هانگژو گفت: در مورد بازی‌های آسیایی هانگژو نتایج غیر قابل دفاعی را کسب کردیم و رنکینگ ما خوب نبود. نسبت به دوره‌های قبل افت داشتیم و کشور‌های بعد از ما پیشرفت کردند. دیگر با ۲۰ مدال طلا نمی‌شود چهارم شد. برنامه این است که در ناگویا ژاپن حتما در بحث رنکینگ و مدال پیشرفت داشته باشیم. من معتقدم نقره یک شکست و برنز دو شکست است. رنکینگ ما را طلا تعیین می‌کند و اگر ۵ طلا بگیریم، بهتر از ۵۰ نقره است. پرچم مان هم بالا می‌رود. نگاه مان را باید به سمتی ببریم که در ژاپن حتما طلا‌های زیادی بگیریم. از شمشیربازی هم انتظار داریم که روی سکوی قهرمانی برود.

وزیز ورزش و جوانان با اشاره به گذشته شمشیربازی عنوان کرد: من زمان باقرزاده را به یاد دارم که چطور با چنگ و دندان فدراسیون را اداره می‌کرد و الان هم نمی‌گویم وضع تان خیلی خوب است، اما تلاش‌ها باید بیشتر شود. من هم تمام تلاشم را می‌کنم و در کنارتان هستم. همه برنامه ما المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس است.

وی خطاب به اعضای مجمع گفت: اگر می‌خواهید فدراسیون موفقی باشید نقش تمام هیات‌ها مهم است. شمشیربازی بخاطر مسائل داوری که دارد هر چقدر کارگاه فنی بگذارد برایش بهتر است و باید فدراسیون دنبال کسب کرسی تاثیرگذار باشد، چون به نفع این رشته است. این موضوع را در اکثر رشته‌ها پیگیری خاص می‌کنم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.