روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان اعلام کرد: صالح محمدی، رئیس این سازمان با اشاره به آغاز برداشت پاییزه پاچ باقلا (لوبیای محلی) در این استان گفت: برداشت این محصول در سطح ۷ هزار هکتار از اراضی استان از جمله اراضی شالیزاری به عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج و همچنین در اراضی پشته در حال انجام است.
او پیشبینی کرد: حدود ۲۲ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا در گیلان برداشت شود که این میزان برداشت ۹۶۰ میلیارد تومان ارزش اقتصادی دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستانهای استان پاچ باقلا کشت میشود.
به گفته محمدی، کشاورزان گیلانی از شهریور ماه اقدام به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته کرده و معمولا هر ساله برداشت محصول پاییزه از نیمه مهر یا آبان در استان آغاز میشود.
او همچنین با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است، گفت: مناطق عمده تولید این محصول شهرستانهای رشت، تالش، آستانهاشرفیه و ماسال است.