مدیرکل ورزش و جوانان کردستان روز دوشنبه در آیین تجلیل از روسا نواب روسا و دبیران هیاتهای ورزشی کردستان اظهار کرد: تنها صحنهای که دشمن نمی تواند موفقیتهای ایران اسلامی را از چشم دنیا پنهان کند، عرصه ورزش است و این اهمیت و ارزش کار ورزشکاران و هیاتهای ورزشی را میرساند.
آمنه غلامویسی اظهار کرد: ورزشکاران سفیران فرهنگی کشورمان هستند و هیاتها سربازان خط نخست این جبهه هستند که پرورش ورزشکاران بر عهده آنان است.
وی با بیان اینکه در حمایت از وررش کردستان، هماهنگی بینبخشی مطلوبی بین دستگاههای اجرایی ایجاد شده است، افزود: تمام ورزشکاران استان نیز با تمام توان در این بخش تلاش میکنند و این نوید بخش آیندهای روشن پیش روی ورزش استان است.
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان نیز اظهار کرد: کردستان از معدود استانهای بی نظیر کشور است که همه اقشار آن به در ورزش همگانی و قهرمانی بصورت ویژه نقشآفریتی میکنند.
سردار امانالله گشتاسبی افزود: شور و نشاط اجتماعی حاصل از ورزش در سطح کردستان روز به روز در حال افزایش است و این نیاز امروز جامعه ماست.
وی ادامه داد: مناطق کردنشین ایدان لسلامی، مملو از حماسههای فراوان در حوزه ایثار و مجاهدت است که بیش از پنج هزار شهید استان کردستان موید این حماسههاست.
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان با بیان اینکه انروز اگر جوانان روی سکوی افتخار جهانی می ایستند، این افتخار را از ان تمامی ملت برشمرد و گفت: نظامی که از بدو پیروزی تا به امروز در حوزههای نظامی، سیاسی، فرهنگی و ورزشی تحت فشار بوده، این حضور مهمترین مقابله با دشمنان است.
سردار گشتاسبی با بیان اینکه عرصه ورزش نیز سنگر جهاد مقدس است، یادآور شد: برای استمرار مسیر الهی نظام جمهوری اسلامی در همه سطوح میشود با حرکت، قلم، بیان و فعالیت خود اهداف و آرمانهای متعالی ایران اسلامی را پیش برد.
وی تاکید کرد: اگر امروز کشورمان در سطح دنیا سربلند است حاصل همدلی و همراهی آگاهانه ملت ایران در برقراری امنیت است و تمامی مجموعههای نظامی و امنیتی دلخوش به رضایتمندی مردمی هستند.
معاون هماهنگی انور عمرانی استاتدار کردستان از ورزشکاران به عنوان سرمایههای اجتماعی نام برد که باید تقویت شود.
کیومرث حبیبی به ورزشکاران توصیه کرد تا در کنار رقابتهای مردانه و اخلاق برجسته ورزشی از کسب مدارج تحصیلی و علمی غافل نشوند.
وی تاکید کرد؛ در تخصیص بودجههای عمرانی، سهم ورزش و جوانان ویژه دیده شود چرا که در صورت ضعف زیرساختهای ورزشی باید به دنبال تامین هزینههای درمان بود.
وی ادامه داد: در دوران کرونا آموختیم هر کشوری هر اندازه توسعه یافته هم که باشد، اگر از بهداشت عمومی دست بردارد و بار آن را به بخش خصوصی بسپارد، متضرر خواهد شد که در ورزش هم به همین صورت است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، یادآور شد: منکر کمبود منابع مالی، تجهیزات و اماکن ورزشی نیستیم ولی اینها عاملی برای ضعیف شدن بخش ورزش نیست.
حبیبی بر لزوم عمل به مولدسازی اموال دولتی در حوزه ورزش بر اساس ماده ۲۷ تاکید کرد و گفت: این واگذاری برای کاربرد بهتر به اهل فن باشد تا با یک بدنه تجاری کوچک بشود، منابع مالی مناسبی را از محل درآمد آن برای ورزش در نظر گرفت.
وی افزود: دفاتر فنی ورزش و جوانان استان باید تقویت شود تا پیمانکاران قوی برای ساخت مجموعههای ورزشی انتخلب شوند.
وی به صنایع محدود کردستان نیز اشاره داشت که در عمل به مسوولیت اجتماعی خود کوتاهی کرده و یا سرمایهگذاری مطلوبی در حوزه ورزش نداشتهاند.
حبیبی گفت: صنایع، معادن و شرکتهای چندکاره باید تقویت شوند که بتوانند از ورزش حمایت کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان اضافه کرد: ۶۰۰ میلیارد تومان در ۲ سفر رئیس جمهور شهید، ایتالله رئیسی به استان اختصاص یافت که بخش ورزش و جوانان ویژه دیده شد و برای شهرستانها نیز به همین گونه خواهد بود.
در این مراسم علاوه بر تجلیل از روسا، نواب و دبیران ۷۰ هیات ورزشی، از خانواده شهید توفیق رشیدی از شهدای ورزشکار رشته کونگفوتوآ تجلیل شد.
این شهید ارجمند در بمباران ۲۸ دی سال ۱۳۶۵سنندج به شهادت رسید.