از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون استانداران 20 استان کشور انتخاب شدند و هنوز استاندار استان اقتصادی و راهبردی مهم در جنوب کشور بدون تغییر مانده است.

 تاکنون گزینه‌های متعددی برای انتصاب استانداری هرمزگان نامبرده می شوند که در این نوشتار سعی بر معرفی گزینه‌های اصلی استانداری هرمزگان است. در خصوص انتخاب استاندار نام چند شخصیت در روزهای گذشته در فضای مجازی و محافل سیاسی مطرح شده است.
۱.مهدی دوستی: تاخیر در معرفی استاندار هرمزگان سبب شده است تا شایعه  ابقای استاندار فعلی نیز تقویت شود.گفته می شود عده ای از  نمایندگان فعلی و برخی افراد و چهره های اصول گرایی در استان  بدنبال رایزنی برای حفظ استاندار فعلی هستند. تقویت این شایعه سبب واکنش تند ستادهای انتخاباتی پزشکیان در هرمزگان شد.

دیروز دوشنبه 21 آبان  ۶ ستاد انتخاباتی پزشکیان در هرمزگان در بیانیه ای خطاب به رئیس جمهور و وزیر کشور خواستار تغییر فوری مدیریت عالی استان شدند.

در بخشی از نامه رؤسای ستاد‌های شش گانه دکتر پزشکیان در هرمزگان خطاب به رئیس جمهور آمده است: "از ابتدای استقرار دولت، اولین و مهمترین خواسته مکرر دانشگاهیان، دانشجویان، جوانان، اهالی رسانه و اصحاب اندیشه، علما، سران طوایف، بزرگان تشییع و تسنن استان هرمزگان تغییر فوری نماینده عالی دولت بوده و هست"

باید دید این بیانیه چقدر در تصمیم وزارت کشور برای انتخاب استاندار هرمزگان سرنوشت ساز است.

2-محمد احمدی: احمدی فرماندار سابق میناب و از نیروهای اصلاح طلب شرق هرمزگان از دیگر گزینه های استانداری است. رزومه وی مورد تایید کمیته انتصابات استان نیز قرار گرفته است. احمدی در انتخابات گذشته مجلس, نامزد مورد حمایت اصلاح طلبان در شرق هرمزگان بود و توانست رای بالای مردمی را کسب کند. وی مواضع شفاف اصلاح طلبی داشته است و با پرچم اصلاحات شناخته می شود.همین موضوع سبب حمایت از سوی برخی شخصیت ها و احزاب اصلاح طلب شده است.

مدیر کل بازرسی استانداری هرمزگان نیز از دیگر سوابق مدیریتی وی است.

3-محمد آشوری: نماینده 6 دور مجلس شورای اسلامی از دیگر نامزدهای استانداری هرمزگان است. وی چهره ای معتدل و بانفوذ در مجلس شورای اسلامی است و سابقه معاونت سیاسی در استانداری را هم دارد. 

حاج محمد آشوری مورد حمایت گروه های سیاسی داخل استان نیز می باشد .

بیش از 40 روز است که نام محمد اشوری به عنوان گزینه نهایی استانداری مطرح است همچنین گفته میشود از شرایط وی برای پذیرش سمت استانداری ، اعطای اختیارات ویژه از سوی هیات وزیران است.

جذب سرمایه گذاری، توسعه متوازن هرمزگان، آمایش سرزمینی از برنامه های وی برای پیشرفت استان اعلام شده است.

4. رضا رحمانی (زاده ۱۳۴۵ تبریز) سیاستمدار ایرانی است. وی در دولت دوازدهم از سال ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ به‌عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت فعالیت می‌کرد و در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ از سمت خود برکنار شد.

رحمانی مورد حمایت دبیری معاون پارلمانی رئیس جمهور نیز می‌باشد که اکنون شایعه استانداری زنجان درباره وی نیز شنیده می‌شود.

 5. مسعود مرسل‌پور از چهره‌های خوشنام اصلاح طلب در تهران است. وی اصالتاً جنوبی هست و حدود ۱۲ سالی است که در اسلامشهر, قرچک تهران فرماندار  و در استانداری تهران سمت  دارد است.سابقه چند مدیر کلی در وزارتخانه‌های مختلف نیز در کارنامه دارد. مرسلپور از نیروهای وزارت کشور هست و ارتباط خوبی با مجموعه مدیران ستادی در پایتخت دارد و برنامه‌هایی که وی برای استان اعلام کرده است  توسعه استان با محور دریا و ساحل و جزایر ،ارتباطات گسترده اقتصادی و سرمایه‌گذاری با کشورهای حاشیه خلیج فارس و بهره گیری از نیروهای توانمند هرمزگان در مدیریت های استانی است.

مسعود مرسلپور مورد حمایت گروه های زیادی از سیاسیون است و  با توجه به حمایت  از  وی در مجموعه وزارت کشور یکی از گزینه های جدی است.

مرسلپور در بین جمعیت اصلاح طلب استان نیز شناخته شده است و پیش از این نیز رزومه وی در کمیته انتخاب استاندار در هرمزگان نیز مطرح شده است. 
توازن در توسعه استان بهره‌مندی از شرق و غرب در انتخاب مدیریت‌های استان نشان از اشراف و برنامه‌های وی برای هرمزگان دارد. وی آفت سیاسی استان را ترجیح منافع فردی و سیاسی بر منافع عمومی و استان می‌داند و باور دارد که این موضوع در سال‌های گذشته ضربه زیادی به پیشرفت استان زده است. 
مرسل پور همچنین پیش از این گزینه اصلی استانداری تهران پیش از این نیز بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.