مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه از اجرای طرح نامگذاری معابر و نصب پلاک مشترک ساختمان‌های روستایی در استان خبر داد و گفت: این طرح باید در ۲ هزار و ۵۹۰ روستای دارای سکنه استان عملیاتی شود.

محمدجواد خجسته» در چهارمین جلسه ستاد هماهنگی طرح نامگذاری معابر و نصب پلاک مشترک ساختمان‌های روستایی استان کرمانشاه در استانداری گفت: این طرح از اوایل امسال در روستا‌های استان آغاز شده و اکنون نیز با جدیت در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه توانمندسازی جوامع روستایی از ابعاد و جهات مختلف از اصلی‌ترین راهبرد‌های مدیریت توسعه روستایی استان است، افزود: با هوشمندسازی آدرس اماکن روستایی زیرساخت‌های اطلاعاتی لازم برای دریافت و ارسال مطمئن مرسولات پستی و سفارشات اینترنتی روستاییان فراهم می‌شود.

مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه ادامه داد: خدمات رسانی دستگاه‌های اجرایی در آینده به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد و نصب پلاک هوشمند در ارائه خدمات مطلوب و به موقع ادارات در روستا‌ها تاثیر قابل توجهی دارد.

وی اضافه کرد: پایه و اساس نصب پلاک مشترک ساختمان‌های روستایی، نامگذاری معابر است و برای تعریف کدپستی برای سازه‌های نواحی روستایی نشانی دقیق پستی یک ضرورت است.

به گفته او این طرح باید در تمام روستا‌های دارای سکنه استان عملیاتی گردد که تعداد آن ۲ هزار و ۵۹۰ واحد جغرافیایی دارای دهیاری و فاقد دهیاری است.

خجسته افزود: اجرای پروژه مذکور با توجه به پراکندگی و گستردگی حوزه روستایی، زمان بر است و اتمام کامل آن تا قبل از سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ مستلزم هم افزایی و پشتکار عوامل اجرایی و ستادی است.

وی نقش بخشداران در انجام بهینه طرح را مهم دانست و گفت: بخشداران فعالیت نامگذاری معابر را در اولویت سیاستگذاری‌های سازمانی شورا و دهیاری قرار دهند تا شاهد اجرای موفقیت آمیز طرح هوشمندسازی نشانی اماکن روستایی در استان باشیم.

خجسته یادآور شد: شورا‌ها در مشخص کردن اسامی و دهیاری‌ها در تهیه تابلو معابر، آیین نامه‌های مربوط را رعایت کنند و بخشداری‌ها نیز بر این روند نظارت مستمر و صحیح داشته باشند.

برچسب ها: ساختمان ، پلاک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.