برداشت زعفران از مزارع چهارمحال‌وبختیاری پایان یافت.

مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری گفت: امسال بیش از ۲۸۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت زعفران رفته است و پیش‌بینی می‌شود از این میزان هزار و ۵۰۰ کیلوگرم محصول برداشت شود.

حسین برزگر افزود: اقلیم، نوع آب‌وهوای منطقه، کیفیت آب و ارتفاع از سطح دریا موجب شده است که زعفران این استان از مرغوبیت بالایی برخوردار باشد.

وی گفت: به‌دلیل کیفیت بالای زعفران تولید شده در استان این محصول به خراسان ارسال و با برند آن منطقه صادر می‌شود.

زعفران یک گیاه نیمه‌گرمسیری است و در مناطقی که دارای زمستان‌های ملایم و تابستان‌های گرم و خشک به خوبی رشد می‌کند و در ارتفاع هزار و ۳۰۰ تا دو هزار و ۳۰۰ عملکرد خوبی دارد و می‌تواند در دمای منفی ۲۰ درجه تا مثبت ۴۰ درجه را تحمل کند.
منبع: صداوسیما

 

برچسب ها: زعفران ، جهادکشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار