حسن شجاعی اظهار داشت: اهدای عضو یکی از اقدامات خیرخواهانه و خداپسندانه است که صورت میگیرد و افرادی که دچار مرگ مغزی شدهاند، با رضایت خانواده، اعضای بدن آنها به بیماران دیگر پیوند زده میشود.
وی افزود: طی سالهای اخیر با اهدای عضو بیماران مرگ مغزی، بیماران زیادی توانستهاند اعضای این بیماران را دریافت کنند و پس از پیوند، دوباره به زندگی خود برگردند لذا باید تلاش کرد تا این فرهنگ اهدای عضو بیشتر ترویج داده شود.
مسئول واحد پیوند دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون هفت مورد اهدای عضو در استان انجام شده که اعضای این هفت نفر به بیمارانی که در صف پیوند عضو بودند، اهدا شده است.
شجاعی عنوان کرد: در برخی از موارد بیماری که دچار مرگ مغزی شده است میتواند به چندین بیمار نیازمند زندگی دوباره تقدیم کند از همین رو برای فرهنگسازی در این زمینه باید تلاش کرد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۷۲ بیمار دیالیزی در استان وجود دارد، گفت: تعداد زیادی از این افراد نیازمند پیوند کلیه هستند از همین رو فرهنگسازی اهدای عضو امری ضروری است که در واقع نهایت ایثار و فداکاری را نشان میدهد.
مسئول واحد پیوند دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: افرادی که دچار مرگ مغزی شده بودند و در صورت دارا بودن شرایط لازم برای اهدای کبد، کلیهها، قلب و ریهها اقدام میشود که البته برخی از افراد دارای کارت اهدای عضو هستند و در صورتی که دچار حادثه مرگ مغزی شدند، اهدای عضو آنها انجام شود.
شجاعی بیان کرد: سال گذشته ۱۰ مورد اهدای عضو در استان انجام شد ولی با فرهنگسازی در این زمینه باید تلاش کرد تا خانوادههایی که بیمار مرگ مغزی دارند برای اهدای عضو رضایت دهند تا زندگی بیماران دیگری را نجات دهند.